Tapasztalatok fogamzásgátló abbahagyása után?
Több, mint 6 hónapja tettem le a fogamzásgátlót, azóta csak egyszer mensiztem. Holnap megyek dokihoz este. Kíváncsi vagyok mit mond majd....Nem tudom mire számítsak...
Van esetleg hasonló tapasztalata valakinek? Nektek mit mondott? Írt fel gyógyszert? Milyen vizsgálatokat csinált?
Hogy alakultak a dolgaitok a későbbiekben? Mikor lett baba?
Előre is köszönöm! Kicsit félek....
Ne haragudj, hogy nem tudok érdemben semmit sem válaszolni, de szeretném megkérdezni ha nem zavar, hogy hány éves vagy, hány évig szedtél fogamzásgátlót és melyik fajtát? Illetve, hogy előtte rendszeres volt-e a vérzésed?
Csak mert én is tablettát szedek és félek attól a helyzettől amibe sajnos jelenleg Te belekerültél.
Én nem. Csak felírták, meg évente a rákszűrés. Akkor hagytam abba, mikor egy teljesen más miatt vérképet csináltak és a májfunkcióm enyhén szólva sz@r lett. De akárki, akármit mond nagyon sok nő van, akinek a fogigátló abbahagyása után PCO-t diagnosztizálnak.
Kérdezőnek: a doki biztos megmondja ilyenkor hogy csinálják a hormonvizsgálatot. Normális esetben a ciklus3. és 21. napján, de így, hogy neked nincs nem tudom. Nekem szerencsére néha megjött:(
Tényleg sok a PCOS-ban szenvedő...szerintem is a fogigátló hatása...
Amúgy más tünetem nincs, kifejezetten vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!