Mit csináljak? 5 napot késett, cicifájás és egyéb tünetek voltak, teszt szerdán negatív volt, a doki a várható mensi napján nem látott semmit csak 5mm -es nyh-át. Azt mondta semmit sem zár ki.
Hát,akkor bizony lehet terhes vagy.
Gratulálok :)
sziasztok!köszönöök mindent. van baba ,csak méhen kívül :( :( bent akartak tartani a kórházba de haza jöttem sajnát felelősségemre,reggel 7-re megyek vissza műtétre.
És nektek köszönhetem ,hogy megtudtam mert ha nem írjátok nem csináltam volna tesztet,.sziasztok
Annyira sajnálom!remélem már túl vagy a műtéten!
Megírod majd, hogy hogy vagy?
sziasztok.élek és vitulok. Képzeljétek este a 2 hély a két doki a 2 kézivizsgálat és a 4 Uh szerint nincs semmilyen terhesség. Ma volt a kórházban EKG, röntgen,vérvétel stb. erre Uh előtt 1 órával elkezdtem erősebben vérezni,majd meg is jött.
A dokik sem értették, a vér hcg 3 ami semmi szinte.
Ők nem értették így én sem. Mindegy megúsztam a műtétet, és most haza is jöttem saját felelősségre megint.reggelig bent akartak tartani. Egész nap szenvedtettek a semmiért :( ennyi modern gépek.
azért köszönöm mindenkinek aki aggódott értem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!