Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok szabad...

Ha terhes vagyok szabad gyomor és béltükrözést csináltatnom vagy megsérülhet a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet, hogy terhes vagyok? Ma reggel hánytam és pár napot késett. Holnap gyomor és béltükrözést kell csináljanak. Nem tudom mit tegyek? Szabad tükrözni, ha esetleg baba van vagy megsérülhet?

Köszönöm a válaszokat!!!

2010. nov. 29. 15:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves Manka!

Nagyon köszönöm és bízom benne, hogy nem okozott bajt a tükrözés?!

Minden jót kívánok Nektek is!!!

2010. dec. 1. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
A béltükit simán elvégzik kismamáknál is ha nem vagy vérzékeny stb., persze a bódításról konzultálni kell az orvossal nehogy sérüljön a baba. Egy fiatal Gyula i ismerősömnek terhessége ideje alatt derült fény a szigmabél daganatára és szülés után rögtön műtötték az áttétek beszűrődése miatt, aztán kemó stb. Szerencsére 5 év után köszöni szépen jól van és már kisfia is született azóta :-)
2016. jan. 28. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!