Reménykedhetek? Középidőben voltunk együtt 28 napos ciklusnál!?
simán!
mi egyszer nem védekeztünk csak, a 12. napon és megfogant a baba :))
Köszi! (azóta már 17 hónapos nagyfiú :))
nekem a mellfeszülésen kívül semmi bajom nem volt, se hányinger, se émelygés, soha egyszer sem
szóval a mellfeszülés volt az első tünet, és ha jól emlékszem az elég hamar jelentkezett
ha nem jön meg a mensid, vegyél egy tesztet és másnap már tesztelhetsz is
szorítok nagyon!!!!!!!
Szerintem ne keress tüneteket és legfőképpen ne éld bele magad semmibe. Attól hogy jókor voltatok együtt, még korántsem biztos hogy összejön a baba. Sajnos ez nem így működik. Persze fontos a jó időzítés is, de még olyan sokminden közrejátszik a fogantatásban.
Nem akarlak bántani, csak 2 hét alatt annyira bele tudod magad élni az anyaság gondolatába, hogy egy esetleges negatív teszt óriási csalódást fog okozni.
Szerintem foglald el magad és minél kevesebbet foglalkozz a témával. Aztán kívánom hogy 2 hét múlva két jóerős csíkot láss azon a bizonyos teszten és határtalanul boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!