Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs tesztet használóktól...

Ovulációs tesztet használóktól szeretnék kérdezni?! A pozitív nap (ok) utáni negatív tesz egyértelműen negatív szokott lenni?

Figyelt kérdés
Nekem 2 nap egyértelmű negatív után volt 2 nap egyértelmű pozitív, az 5. napon pedig se negatív, se pozitív, de inkább pozitívra emlékeztető lett. Azt olvastam, kettőnél több pozitív nap hormonproblémára utalhat, ezért érdekelne, hogy másnál hogy is van ez.
2010. nov. 29. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, egyértelműen halványabb a tesztcsík. Az negatív, ezt komolyan kell venni. Csak úgy +, ahogy le van írva.

Nekem is 2 nap +, aztán halványabb.

2010. nov. 29. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem most három tökéletesen erős pozitív napom volt, és utána nap pedig negatív, akkor is jól látható volt a második csík de picivel halványabban mint a kontrol tehát az már elvileg negatív. Nincs hormonbajom és semmi problémám, igazoltan uh- alapján is most volt a pém. Van olyan akinek egy két nappal a pozi ovu teszt után ismét pozi egy vagy két napig az azért van mert kiszabadult még egy pete ami időközben ért meg, de ezután a progreszteron szint elkezd emelkedni ami lenyomja az ösztrogén szintet és nem lesz tovább pozi az ovu teszt, és hüvelyi szárazság következik.Akinek hormongondja van annak szinte középidőben négy öt napig is folyamatosan pozitív, a magas lh-szint miatt, és aki nem ért hozzá joggal hiheti azt, hogy ovulál , közben nem is reped meg a tüszője.Szóval nyugi.
2010. nov. 29. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt 3 pozitív is egymás után, az utolsónál a tesztcsík sokkal erősebb volt a kontrollnál. Én nem gondolom, hogy hormonprobléma lett volna. Viszont az első negatív nap egyértelműen negatív volt már.

Mi az utolsó pozitív napon voltunk együtt és sikerült.

2010. nov. 29. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!