Ma késik 7 napja, de teszt eddig negatív. Teszteljek megint vagy nem vagyok terhes?

Szerintem ha 1-2 napig nem jön még meg, akkor a reggeli vizeletből csinálj egy tesztet. Ha az is negatív, akkor lehet hogy a hormonjaid szórakoznak, vagy csak a stressz.
A hőmérsékleted alapján van esély a babára!!

A tüneteid alapján lehet, hogy babás leszel, és tudjuk, hogy van, akiknek későn mutatja ki a teszt a várandóságot! Én remélem, hogy babát vársz, izgulok, majd írd meg az eredményt! ;-)
Remélem nekünk is hamar összejön, jhéten lesz PÉ-m! ;-)

Szia! Nekem ugyanilyen tünetekkel még 10 nap késés után is negtív volt a teszt. Aztán a 12.-ik napon pozitív lett. Elmentem dokihoz,6 hetes vagyok:-)
Drukkolok:-)))
Nagyon nagyon köszönöm a hozzászólásokat! :)
Huh, remélem hogy akkor baba jön, és pozitív lesz nekem is a következő tesztem! Gratulálok a Babádhoz!! :)

Végülis lehet, hogy:
-nem vagy terhes, csak vágysz a babára, és szórakozik veled a tested
-hormonális probléma
-mióma, daganatos megbetegedés, de reméljük nálad nem ez van
-terhes vagy, nagyon sok történetet hallottam már arról, hogy a teszt nem mutatta ki hetekig a terhességet
-sok olyan történetet is hallottam (még családban is előfordult), hogy még nagyon korai terhességnél elment a kismama nőgyógyászhoz és utána sajnos elvetélt. Fogalmam sincs, hogy az a vetélés egyébként is bekövetkezett volna és a véletlen műve, hogy pont a vizsgálat után következett be, vagy tényleg az orvos volt a hibás. Ezt azért írtam le, mert engem aggaszt a kérdés, ha majd egyszer terhes leszek, mennyi idő után menjek először orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!