Mitol lehet hogy az ovu tesztemet akár reggel, akár este csinálom az mindig egyformán halvány a második csík?
Figyelt kérdés
utolsó két hétben csináltam párszor és mindig ilyen.mitol lehet?2010. nov. 27. 21:08
1/5 anonim válasza:
Ha ovuláció után csináltad (gondolom erre értetted az utolsó 2 hetet), akkor azért. Csakis ovuláció előtt 12-36 órával nő meg az lh szint, amit az ovu teszt kimutat.
Ha a 2 hetet ovu előttre értetted, akkor azért lehet, mert még nem csak a jövőben várható, tehát akkor tovább kell tesztelni. Mivel az lh szint a nap folyamán növekszik a szervezetben, ezért érdemesebb csak késő délután tesztelni.
Remélem tudtam segíteni.
3/5 anonim válasza:
vagy nincs ovulációd a hónapban... nekem volt így, hogy hiába néztem meg folyton...
4/5 A kérdező kommentje:
Ovulaciom volt ez 100% mert a doki nezett uh-n, a honap elejen. akkor nem neztem meg mit mutat az ovu teszt, mert meg nem jott meg a csomag amit rendeltem.de utana kb ket hettel reggel megprobaltam ugy csinalni mintha josteszt lenne, hogy kimutassa a terhesseget, de csak halvany volt. azota egyparszor csinaltam este es reggel is de mindig egyforma halvany. terh. tesztem negativ. mult heten voltam dokinal, de csak megvastagodott mnyhartyat latott. menzim mindig ossze vissza van meg, nem tudom mikor kellene megjonnie, de gondolom ha vastag a mnyhartya akkor mar lassan megjon. vagy azert ilyen a tesztem mert mindig van bizonyos lh szint az emberben es ezt mutassa mindig a teszt halvanyan???
2010. nov. 28. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!