Most mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Decemberben 2 hét késé után elmentem a dokimhoz, és mivel babás nem voltam ezért Duphastont írt fel, hogy legyem mesim. A mesit követő napokban elkezdtem nagyon enyhén görcsölgetni. Ez olyan volt mint másokr a ciklusom közepén volt (gondolom peteérés táján) Pár napra abba maradt, most így a mesit követő kb. 14-15. napon újra érzem az enyhe görcsölgetést. Lehet, hogy Duphaston hormon tartalma miatt többször van peteérésem. Amúgy jelenleg cickafark-palástfű tea keveréket iszok naponta, Duphaston felírása óta (csak a mesi idején nem ittam, mert akkor ellenjavalt mert vérbőséget okoz). Ja és egy hete E-vitamin is eszek.2008. jan. 14. 17:18
1/2 anonim válasza:
Nem tudom mióta iszod a teakeveréket, én 2 hete ittam már, mikor el kezdett tőle görcsölni a hasam. Reggel és este ittam 2,5 dl-t, az esti adag után rendszeresen rosszul lettem, így most már csak egyszer iszom, és kicsit csökkentettem a gyógyfű mennyiségét. Lehet, hogy neked nem a tea, hanem a gyógyszer okozza, így jobb, ha elmondod a dokidnak is, mert lehet, hogy érzékeny vagy valamelyik összetevőjére.
2/2 anonim válasza:
szerintem nincs több peteérésed, csak a gyógyszer amit kaptál "dolgozik"gondolom kezd helyreállni odabennt minden, ezt érzékeled.A görcsölgetés lehet az ovuláció környékét jelzi. érdemes mindent naptárba feljegyezni és nyomon követni mikor mi történik.sokkal átláthatóbb minden.én is így csináltam, ítram mindent és hamarabb tudtam hogy terhes vagyok mintsem azt a teszt kitudta volna mutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!