Lehet, hogy terhes voltam és elment a baba? Késön volt peteérésem és a peteérés után 3napra rá megjött..

Szerintem is menjél el dokihoz. Nem normális, hogy pé után 3. napra megjön. Feltéve hogy tuti, akkor volt pé.
Ha tényleg vetélés lett volna, akkor nem árt, ha a doki megnézi, hogy renben kitisztultál-e vagy sem.

szia!
Hogy a doki megnézzen nagyon fontos,én tavaly nyáron voltam igy ezekkel a tünetekkel és kiderült hogy méhen kivülim van,nem akarlak elkeseriteni de tényleg jobb ha mihamarabb dokihoz fordulsz!
Holnap megyek dokihoz és remélem tudni fogja mi az oka.Igaz megnézzni még nem tud mert még megvan.
December 17-én volt egy elvetélésem.Sajnos nagyon görcsöltem és alvadt vér darabkák is voltak és éreztem mikor pisiltem,hogy valami kerek jön ki belölem.Nem nagyon láttam de mintha barna szine volt és kerek mint a kicsi labda.És azon a napon nagyon rosszul voltam.De most nem annyira.Nem görcsölök erősen mint akkor.Mért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!