Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik clostit szedtek közületek...

Akik clostit szedtek közületek, hanyadok napon volt peteérésetek? Volt valami tünetetek, ami máskor nem szokott?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Első hónap, hogy a clostival próbálkozunk. Sajnos, majdnem egy éve, hogy sikertelen babaprojekt. :( Ma vagyok a 16-ik ciklusnapon, és mensis görcsöket érzek, és volt egy vérfolt a tisztasági betétemen. Ez gondolom összefüggésben lehet a peteéréssel, de az ovulációs tesztem negatív. Vélemények? Előre is köszi!
2010. nov. 26. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 21. napon volt.

2010. nov. 26. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 2 éve várunk a csodára. Nekem sajnos nem volt peteérésem ezért kaptam clostit. Jól reagált rá a szervezetem, 3 szép nagy tüszőt láttak, és már a 11. napon meg is kellett repeszteni. Semmi különöset nem éreztem, kicsit görcsölgettem az injekció után, de azt mondták ez természetes.

Neked nem kell menned uh-ra? Furcsa, hogy nem követi nyomon a dokid a peteérést. Nem ijesztgetésnek szánom, de nekem így lettek cisztáim az egyik alkalommal. Későn (15. napon) mentem uh-ra és kiderült, hogy nem repedtek meg maguktól a tüszők és cisztává alakultak. Most már a 10. napon ott toporogtam az ultrahangon, nehogy lemaradjunk valamiről.;)

2010. nov. 27. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem az inszem miatt kellett, a tüszőrepesztőt a 11. napon kaptam és így 13.-on csinálták az inszemet. nekem egyébként nagyon fájt mind a két petefészkem, de három tüszőm is érett, szóval jogos volt...
2010. nov. 27. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez az első closty-s hónapom.

Több vetélés miatt szedem most,habár minden eredményünk jó lett de doki szerint rám fér egy kis turbózás.

Nekem a 12. napon volt ovum tőle.

A mensi első napjától szedtem.

Az ovuteszt is igazolta,na meg a nagy fájdalom.

Most vagyok ovu után 3 nappal de még most is érzek szúrkálódásokat! :S Ez mitől lehet??!!

Neked hanyadik naptól kellett elkezdeni szedni?

A vérfolt lehet,hogy az előjele a pé-nek!

2010. nov. 27. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nekem az 5-ik naptól kellett szednem 2-szer felet. 10-ik napon kellett volna ultrahangra mennem, de nem jutottam el. Tudom, hogy fontos lett volna, de a munkahelyemen nem adtak szabadnapot. :(

15-ik, 16-ik napon volt halvány ovutesztem, és görcsölgettem, de lehet hogy mégsem jött össze a peteérés clostival sem? :(

2010. nov. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!