Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Szörnyű fejfájásom...

Mit tegyek? Szörnyű fejfájásom van, már reggeltől.6 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 14:52
 1/7 DanaS ***** válasza:
63%
Nehéz kérdés. Igyál sok folyadékot, csendes sötét szoba, lazítás. Gyógyszert csak legvégső esetben. Én a terhessége alatt migrénes voltam, azt hittem belehalok már az állandó fájdalomba, de a doki azt mondta hogy szenvedés még rosszabb a babának és nekem is minthogy bevegyek egy algopyrint. Hát kínszenvedés és bűntudat mellett néha bevettem, persze semmi baja nem lett a babának, de ha lett volna tuti magamat hibáztatnám amiért bevettem. Szóval próbáld meg természetes úton elmulasztani valahogy :-/ Kitartás!
2010. nov. 25. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a picinek, ha megeszel egy gyógyszert. Panadol, Algópirin.
2010. nov. 25. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Én minkét terhességemnél simán bevettem 1-1 panadolt, még 6 hetesen is. Semmi baja a gyermekeimnek. (egész terhesség alatt mindkettővel kb. 5-6 szemet vettem be)
2010. nov. 25. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél be nugodtan 1 szem Algopyrint! Én nagyon migrénes vagyok, terhesség alatt meg mégjobban az voltam. Az orvosomés a védőnőm is azt mondta, hogy inkább 1 szem Algo., minthogy szenvedjek. Különben az első hetekben eleve nincs kapcsolat a te szervezeted és a baba között, úgyhogy 1 szem fájdalomcsillapító nem fog ártani. Terhesség és szoptatás alatt lehet szedni minden paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót (Panadol, Ben-u-ron, Paramax), de az Algopyrin is szedhető, csak nem hosszú időn keresztül. Szükség esetén napi 1-2 szem még megengedett.... különben szülés után is Algo-t adnak fájdalomcsillapításra.... Jobbulást!!!!
2010. nov. 25. 14:59
 5/7 A kérdező kommentje:
köszike
2010. nov. 25. 15:01
 6/7 eszo ***** válasza:

utolsónak teljesen igaza van!

nyugodtan vegyél be gyógyszert és legalább meg is nyugszol!

2010. nov. 25. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Sok folyadék.

Paracetamol tartalmú gyógyi (Panadol, Benuron), vagy Algopyrin.

Néha-néha lehet!! Ne aggódj, az a legrosszabb!!

2010. nov. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!