Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » És a Petevezeték átfúvásnál...

Mesehős kérdése:

És a Petevezeték átfúvásnál egyáltalán nem altatnak? Vagy ha kérjük akkor altatnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 11:04
1 2
 1/11 kisnita ***** válasza:
Nem hiszem, hogy altatnának. Tőlem meg sem kérdezték... De nem kell félni egyáltalán nem fáj.
2010. nov. 25. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tavasszal volt uh-s és annyira rá paráztam,hogy el ájultam még az elején és talán emiatt nem is sikerült!Jövő elejére le beszéltem a dokimmal,hogy csinálunk még egyet de kértem,hogy ha lehet valami bódítást kérek mert nem akarok megint feleslegesen kínlódni!Meg ígérte,hogy majd valamit kitalál!Jelzem magán dokihoz járok sztk-n nem valószínű,hogy erre van lehetőség!

Annyit még,hogy nekem nagyon gyenge az idegrendszerem így bárhol,bármitől beájulok,úgyhogy ne ijedj meg ez nem megszokott dolog vizsgálatnál!Utána már bántam,hogy olyan tápos vagyok mert ugye sok hűhó semmiért!!!Legyen előtted miért csinálod az erőt ad és esetleg vegyél be egy kataflan fájd.csillapítót!Hülyén hangzik tőlem de pár perc az egész és olyan mint egy erősebb mensis görcs,ha nincs elzáródás/szűkület,meg sem érzed!!!Gondolj arra lehet már a köv.hónapban terhes leszel!!!

Sok sikert!

2010. nov. 25. 11:32
 3/11 anonim ***** válasza:

1 hete volt ilyen vizsgálatom. Még a doki is mondta, hogy teli a net rémhírekkel feleslegesen. És igaza lett :-)

Nem egy nagy dolog. Előtte 1 szem fájdalom csillapító, pár perc az egész. Nem féltem volna én sem annyira, ha nem olvasgatom előtte a rémhíreket. Tényleg csak pár perc.

2010. nov. 25. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, neked hol csinálták a hycosy-t?
2010. nov. 25. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Akkor én egy rémhírterjesztő vagyok, aki a saját bőrén szerezte a fájdalmas tapasztatlatot. Azt különösen szeretem, mikor férfi orvosok minősítenek egy olyan fájdalmat amit életükben nem érzetek, viszonyítani sem tudnak mihez.
2010. nov. 25. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:

nem hycosy volt hanem sima a HSG. BMC-ben csinálták.

Ne haragudj kedves utolsó, de nem értem mért kell rémisztgetni a kérdezőt aki még előtte áll. Beszélgettem az aszisztens kis csajjal, és mondta, hogy tényleg ritka az akinek nagyon fáj. De azt is kérdeztem, mi van ha nem átjárható. Mondta, hogy nem fáj jobban mintha átjárható lenne, mert egyszerűen megáll a folyadék, ők tudomásul veszik és kész. Ami inkább kicsit kellemetlen volt az a katéter felhelyezése. 1 szurihoz hasonló,de 1 mp. Tök felkészültem, na majd mikor nyomják a kontraszt anyagot, és megdöbbenésemre mikor mondta a doki, hogy nézzem, mert már át is haladt... Volt méhszájseb fagyasztásom, az rosszabb volt, de az se elviselhetetlen. 1 napig véreztem tisztultam, és kb 2 nap még pecsételtem. Este be kellett szednem 2 szem antibiotikumot, doki írta ki, hogy megelőzzük a gyulladást. Hónapok óta paráztam én is, mert tudtam a meddőségi kivizsgálás része. FELESLEGES VOLT!!!!

Egyrészt a babáért mindent, másrészt a szülés még hátra, ha kiakadok ilyen kis semmi vizsgálatokon, hogy fogok segíteni a gyermekemnek világra jönni??? :-))))

2010. nov. 25. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem hsg-t csináltak a héten. Kaptam vénás injekciót amitől totál elbódultam, így nem éreztem olyan nagyon semmit max egy kis görcsöt. De az nem volt vészes.
2010. nov. 25. 14:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó!Neked hányadik c.napon csinálták a hsg-t?Nekem egy-két napmúlva fog megjönni így sajna az időzítés miatt valószínű,hogy ebbe az évbe már nem fér bele az ünnepek miatt!
2010. nov. 26. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 8. napon csinálták közkórházban. Egy hetet kellet rá várnom.
2010. nov. 26. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ!Azt hiszem erre az évre már nem erőltetem!Elég lesz a karácsonyi ajándék hajsza!

Neked/nektek sok sikert és +tesztet a fa alá!

2010. nov. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!