Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam természetgyógyás...

Tegnap voltam természetgyógyásznál, véleményetek?

Figyelt kérdés
Azt mondja akupunktúrával lehetne elősegíteni a teherbeesést,de akkor a hormonkészítményeket abba kellene hagyni.Ti ebben hisztek?Mert én nem merek bele vágni, 2 hónapja volt a páromnak a herevisszér műtéte, szóval most várunk,aztán a meddőségin azt mondták januárban lehetne a köv. inszem, ha nem akarunk tovább várni.Próbáltatok már ilyen gyógymódot?
2010. nov. 24. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Az akupunktúra nagyon-nagyon régóta bevált módszer, még a modern orvostudomány is elismeri jótékony hatását. Én belevágnék.
2010. nov. 24. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Én még nem, de engem nagyon érdekelne. Szívesen kipróbálnám. Februárban lenne a 3. lombikom, addig van még időm, talán ezzel természetes úton is sikerülhetne (nincs semmilyen bajunk, ami kizárná a spontán teherbeesést).

Mennyibe kerül?

Bocsi, hogy kérdésedre nem válaszolok, hanem visszakérdezek! :)

2010. nov. 24. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:

elképzelhető, hogy használ. de ami az egyik embernek jó, nem biztos, hogy a másiknak is.

mi a baj a hormonjaiddal?

amúgy ajánlom ezt az oldalt: www.babatakarok.hu

sok sikert.

2010. nov. 24. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Mármint: én még nem próbáltam ilyet.

Egyébként ismerek egy lányt, akinek az akupunktúrás kezelés után sikerült.

2010. nov. 24. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:

ja, és még az aviva torna is nagyon jó a hormonzavarokra. segíti a peteérést és nagyon egyszerű gyakorlatokból áll.

van akinek több évi próbálkozás után ennek a segítségével jött össze a baba.

2010. nov. 24. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Én bioenergetikus is javaslok! Bár az akupunktúra is nagyon jó lehet. De a bioenergetikus helyrerakja az egész szervezetet és feloldja a blokkokat amit fel lehet, hogy teherbe ess. Rendberakja a hormonrendszert is. Azt is meg tudja mondani, hogy mi gátolja a teherbe esést. Persze csak ha jóhoz mész...
2010. nov. 24. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Gondolkoztam a témán, és utána is olvastam, szinte mindent amit a neten találtam, és elsősorban véleményeket-tapasztalatokat keresem. Van egy úgynevezett cérnabeültetés, nagyon drága szerintem. Az akupunktúrán alapul, csak annyi a különbség, hogy az akupunktúrás pontokba cérnát raknak, így folyamatok a kezelés3-4 hétig míg fel nem szívódik. DE. Ezt ajánlom olvasd el. Ez a lány azt hiszem 15ezer/ kezelést fizetett pár éve, és kb 10 alkalmat. De semmi értelme nem vot.

[link]

Én úgy gondolom, ha komolyabb orvosi akadálya van a teherbe esésnek nem igazán segít. Szerintem abban az eseten segít ha nagyon-nagyon hinni akarsz benne de különösebb komoly orvosi akadály nincs, elkezded a kezelést nem stresszel az ember, hogy mi lesz csak hisz és így összejön. Elismerem ezt a gyógyítást, hisz tényleg több ezer éves múltja van, de ez a blog amit belinkeltem megingatott.

2010. nov. 25. 06:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam,hogy ennyi visszajelzést kapok, köszi.Szóval az a dilemma,hogy kiderült jan-ban,hogy magas a prolaktinom és a TSH-m, erre zóta szedek Bromot, és L-Thyroxint, msot bár jók az eredmények, és attól tartok, ha abba hagyom felborul ismét.Bár a természetgy. az mondja,hogy nem fog, az akupunktúra mellett kellene gynexet szednem. 10 alkalmat javasol, 4000 ft/ alk, nem sok sztem. Igazából ha tudnám,h a páromnak a spermaképe ok, a műtét eredményeképpen, belevágnék, de nem tudjuk még, szept-ben volt a műtét, vagyis jan-ban lehet megnézetni leghamarabb.A dokim ugye azt mondja,hogy a hormonokat folyamatosan kell szedni, és h januárban mehetne ismét az inszem, hát nem tudom.A párom persze kiakadt, nem hisz az ilyesmiben, szval ne tudom...
2010. nov. 25. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
ha ilyen közel vagytok a beavatkozáshoz semmi kép nem hagynám abba a gyógyszert. Ha ne adj Isten meg nem sikerül, csak magad fogod vádolni, hogy azért mert abba hagytad. Én a pároddal értek egyet, de természetesen a döntés a tiéd.
2010. nov. 25. 10:59
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, én is végig gondoltam,ha már eddig eljutottunk az orvosokkal folytatom, és ha nem sikerülnek az inszemek sorozatosan, és mondjuk a lombik jönne, előtte teszek majd egy próbát.köszi a sok választ
2010. nov. 26. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!