Az lehetséges, hogy valaki ne vegye észre, hogy terhes? Van olyan ember akinek nincsenek egyáltalán tünetei? Maximum akkor mikor már kerekedik a pocakja?
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 17:07
1/7 anonim válasza:
Szia,
Találkoztam olyan nővel aki 11hetesen ment el dokihoz először, mert a tesztek negatívak lettek, tünete semmi... és nem vérzett... És úgy gondolta valami baj van...
2/7 anonim válasza:
Vannak ilyen tünetmentes terhességek persze elég ritka! Azért általában az alap tünetek megvannak mindenkinél.
3/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Volt egy lány(16 éves), akinek amikor nem jött meg a mensije, elment a dokihoz. És már akkor 5 hónapos is elmúlt a baba, vagyis döbbenés volt. Fiatal, iskolás, akkor már pasi nélküli..., elvetetni nem lehetett. Nagyon vékony csaj volt, én nem láttam rajta még akkor sem, hogy gömbölyödne. És (állítólag) nem tapasztalt tüneteket.
4/7 anonim válasza:
Ez elég ritka azért hogy 5 hónapig ne vegye észre persze csodák vannak..
5/7 anonim válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy nekem sem voltak tüneteim, de mivel terveztük a babát, sejtettem, hogy a mensi elmaradása mire utal.
6/7 A kérdező kommentje:
de vannak olyan kismamák, akiknek a mensese is megvan a terhesség alatt?!
2009. jan. 14. 17:21
7/7 anonim válasza:
szia,
Van igen,
Én hallottam olyanról, hogy 7 hónapig megjött neki, sportoló volt az illető hölgy..és mind e mellet pocaklakója is volt. Hasa meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!