Mi utalhat sárgatest hormon hiányára?

Köszi!
És az esetleg lehet erre utaló jel, hogy a mensijeim nagyon hosszúak? Kb 14 nap, és nagyon gyenge, viszont pontos!
Félek, nehogy emiatt ne lehessen baba...

Egyik hónapban peteérés után vagyis úgy a ciklusom 18. napjától elkezdtem barnázni és ez 12 napig tartott még meg nem jött a menzim.Ez egy kicsit gyanús volt, elmentem dokihoz. Ő hormonproblémára gyanakodott és kiírt vérvételre a ciklusom 3. (prolatin,LH,FSH,ösztradiol) és 22. (progeszteron) napjára. Az első 4 rendben volt a progeszteron hormon pedig 11,88ng/ml lett (ami a doki szerint jó!!!), de én sok táblázatban láttam, hogy ennek az értéknek 15 felettinek kell lennie a 22. napon. Mivel nem kaptam rá gyógyszert elkezdtem inni a palástfű teát(itt hallottam,hogy progeszteron hormon emelésére jó) és most mára nem vártam (még eddig nem is jött), viszont kicsit görcsöl az ölem és több, mint valószínű megint megjön :-( ,DE mióta iszom a teát nincs barnázásom. Szerintem a elhúzódó menzis-barnázás a sárgatest hormonnal függ össze.Nézesd meg.üdv
Móma
Köszönöm! Sokat segíettél!
Egyébként iszom a palástfüvet, és mellette 5 hetes terhes vagyok...

Igen, barnázom.. Azt akarom bebizonyítani a dokinak, hogy erős a gyanúm arra, hogy st.elégtelenségem van... mindegy, bonyolult, nem ír gyógyszert, én meg aggódom...
de köszi a választ!

Köszi!
Viszont, képzeld, elmúlt a barnázás! Egyelőre! Ha visszajön, akkor lépek! :)
Köszi a bíztatást! Kedves vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!