Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A folsav tényleg segíthet a...

A folsav tényleg segíthet a teherbeesésben?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem segíti a teherbeesést. Azért ajánlják szedni, mert segít megelőzni rendellenességeket a babánál a korai fejlődési szakaszokban. De magát a teherbeesést nem befolyásolja.
2010. nov. 24. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen én is így tudtam. De hát ez az oldal arról híres, hogy sok olyan dolgot is leírnak az emberek ami nem igaz. Gondolom itt olvastad valahol. Én igen.
2010. nov. 24. 10:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,itt olvastam én is:)
2010. nov. 24. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:

De ez így van. Én nem írok le olyat, aminek nem nézek utána, hogy tényleg úgy van-e. Az egy dolog, hogy itt olvasom, de utána google, és biztosabb forrásokból megbizonyosodom. Ajánlom Neked is, ha ennyire megbízhatatlan ez az oldal.

[link]

Itt egy oldal pl. Itt is csak a várandós kismamákat írja, a teherbeesés elősegítését nem.

2010. nov. 24. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Rájöttem a félreértés okára. Én azt írtam "igen én is így tudtam", ezzel az előttem szólónak adtam igazat nem annak az állításnak, hogy a folsav segíti a teherbeesést. Én kérek elnézést.

Javítás: Nem a folsav nem segíti a teherbeesést.

Nagyon sajnálom, néha még élő beszédként kezelem a fórumot és ott nem kell ennyire visszautalni.

2010. nov. 24. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Aztán én is rájöttem, hogy mire gondoltál. :) Csak első olvasásra félreértelmeztem. :) Bocsika.

De amúgy tényleg igaz, hogy "hülyeségeket" is össze tudnak itt beszélni, ezért én utána nézek, mert nem szeretnék később én is butaságot tovább adni.

2010. nov. 24. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
nem segiti a teherbeesest,de egy nagyon fontos vitamin!!
2010. nov. 27. 14:22
 8/8 dimike6 válasza:
A folsav nagyon fontos, mert mikor már nem is gondolnád hogy terhes vagy, a benned kialakuló pici emberkének abből az anyagból sokra van szüksége. Hiányában velőcsőzáródási rendellenesség fog kialakulni. Azaz ha megszületik akkor akár nyitott gerinccel és hidrocephaliával jöhet világra, de akár gerinchasadéka is lehet. Ez csak később hátfájás és röntgen után szokták észrevenni. Szóval így sok kellemetlen dologtól meg kíméled a leendő gyermekedet és magadat is.
2013. júl. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!