Lehetek babás vagy meg fog jönni? Ez az első tabimentes hónapom abbahagytam, mert szeretnénk babát. Péntekre(nem) várom a menzimet.
Olyan furán fájdogál a hasamallja a pé-ota megduzzadtak a mellbimbóim és fáj a derekam. A hőm 36.7folyásom volt pé alatt de most elmult olyan száraz vagyok.
de lehet azért fájdogál a hasam mert meg fog jönni vagy azért mert sikerült a kis pocok?
gratulálok de most voltam wc-én mert olyan mintha meg akarna jönni és észrevettem hogy fehér vizes folyásom van.
Akkor ez menzi sajnos ugye?:((((
Szia!
Az még koránt sem biztos hogy annak a jele hogy meg fog jönni, sokaknak ezek az első jelek a babánál. De hogy megnyugodj csinálj egy tesztet ha nem jön meg hétvégére!
Szorítok neked! :))
en 1 eve probalkozom,az elsö honapokban en is allandoan azt kepzeltem hogy na most baba lesz,de sajnos ezek csak azt mondjak alterhessegi jelek,vagyis ilyenkor gyakran megviccel a tested,nekem teljesen felborult a ciklusom,azota is rendszertelen,talan hamarosan rendbe jön.nekem van meg a mai napig is hasszurka,meg egyik naprol a masikra megduzzadnak a melleim,sosem tudom mikor jön meg a menszim.de mindennek ellenere remelem te szerencsesebb leszel
szia
Köszönöm a válaszokat ha nem jön meg akkor tesztelek a jövőhéten kedden mert csak akkor tudok tesztet venni.
a hőm viszont felment 37.1-re.
akkor most mi van? nem értem már én sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!