Testápolószerű fehér folyás jelenthet terhességet? És lehetséges, hogy a hivatalos beágyazódás elött jelentkezik?
Szia! Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni: nekem a peteéréskor vízszerű volt, majd utána krémszerű, és emiatt azt gondoltam, biztos nem sikerült összehoznunk a babát -hiszen sokan írták, hogy az a jó, ha nincs semmi, teljesen szárazak vagyunk. Szóval én azt hittem, hogy a folyás rossz előjel, de hétfőn 2 pozitív tesztem is lett!
Úgyhogy akár jelenthet babát is, nyugi, ne aggódj! A fontos, hogy légy türelmes, és ne görcsölj! Remélem hamarosan te is pozitívat tesztelsz! :) Szorítok!
Ó bocsánat! Látom megelőztek a válasszal, az első válaszolónak más a tapasztalata, mint nekem. Reméljük neki lesz igaza! :-D
2. válaszoló voltam.
Szia,
Arra nem emlékszem, hogy mikor volt PÉm, és akkor milyen volt, azt viszont tudom, hogy az utolsó héten nagyon sűrű fehér krém jött belőlem, és már úgy voltam vele, megyek dokihoz, mert vmi gombát benyeltem... pedig nem fáj, csípet stb... csak kezdett kényelmetlen lenni. A nemvárt napján azt hittem nap közben, hogy na most jött meg, holott csak az a fránya folyás "ömlött"... Pedig akkora a Szahara szárazságát utánoztam...
Jah 16hetes pocakos vagyok:)
(a bab nehezen jön össze:))))
Majd írd meg mi is lett veled, sikerült e. Amúgy eddig jó jel. Szorítók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!