Lehet baba vagy vesemedence gyulladás? Utolso mensim dec.19-töl 24-ig tartott, 5napos volt, holott 7napos szokott lenni,azután 8nappal késöbb 3napig barnáztam..
Figyelt kérdés
Utána pár nappal késöbb fehér folyásom volt 4napig csütörtökre nem várom de mára abbamaradt a fehér folyás közbe is fájt derekam meg petefészkem szurkált de ma eléggé fájtak mozogni is alig birtam vmikor:Smi lehet?a szellentés és a nagy wc is eléggé nehezen megy2009. jan. 13. 19:47
11/28 A kérdező kommentje:
tudom mamár nemis fájt csak néha szuri hasamba meg kicsit derekam meg cimim fájt ma kicsit:(ha nemjönmeg holnap délután vezsek tesztet és péntek reggel tesztelek:)
2009. jan. 14. 22:54
12/28 anonim válasza:
Okés, pénteken délelőtt várom az eredményt, amihez nagyon szorítok majd, hogy = legyen :)
13/28 anonim válasza:
Szia!
Távol álljon tőlem hogy megijesszelek, és szívből kívánom a babát.
De ha netán(ne jöjjön), de megjön és még mindig fáj a petefészked és a veséd ennyire mindenképp menj el orvoshoz és csináltass egy uh-ot.
Nálam pont ez volt 3 hónapja és a mensi után sem múlt el. Egy szép nagy csokicisztát műtöttek ki belőlem és kiderült endometriózisom van. Nekem előtte egy évig nem jött a baba valószínű emiatt. Most ismét a babát várom(bár azt hiszem holnap mensizni fogok).
A lényeg, de tényleg, ha nem múlnak a tünetek és volt mensid is mindenképp intézkedj nehogy baj legyen.
Egyébként nagyon nagyon szorítok. Csak azért írtam hogy ilyen is van nem azért hogy megijedj.
Sok sikert
14/28 A kérdező kommentje:
nem jöttmeg de márnemfáj a petefészkem meg a vesém ma görcsöltem néha mintha megjött volna de ezen kivül semmi meg kicsi fehér folyás,holnap reggel tesztelek,de félek a csalódástol:(
2009. jan. 15. 16:18
15/28 A kérdező kommentje:
elszámoltam a napokat csak holnap kell megjönnie:(:(:(:(:(:(
2009. jan. 15. 16:28
16/28 A kérdező kommentje:
5nap fehér folyásom votl ugye lehet cska mensit jelezte:S:S:(:(
2009. jan. 15. 19:47
17/28 A kérdező kommentje:
nemjöttmeg de a teszt negativ:(
2009. jan. 16. 06:24
18/28 anonim válasza:
Korán teszteltél! A remény még él! :) Én még mindig nagyon szorítok neked! Úgyhogy ne add fel! Pár nap múlva tesztelj újra! Puszi
19/28 A kérdező kommentje:
oksi:(kicsit elkvayok már keseredve:(majd irok
2009. jan. 16. 15:12
20/28 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok! Ne keseredj! HOlnap én is teszelek! Nem szabad feladnod a reményt! Pár nap múlva tesztelj! Ha negatív és most nincs baba, jövő hónapban bevetsz valami új taktikát és akkor majd sikerül! Írj! Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!