Mikor teszteljek? Még nem rendeződött a menzeszem szülés után.
Szerintem tesztelj egyet holnap, de ha negatív, még lehetsz terhes.
Nekem megjött szülés után 7 hónappal, 5 nap volt. Majd 35 napra rá, akkor 7 napig tartott. Szerdára vártam, de nagyon kíváncsi voltam, ezért már pénteken teszteltem, negatívat. Végül szerdán is teszteltem, ami már + lett :)))
Mi is így terveztük, 1,5 évet, max 2 évet akartunk a tesók között. :)
Van valami tüneted?
Nekem most semmi olyan nem volt, mint az elsővel, de megéreztem :)
Az egyik barátnőm éppen így lett terhes:P. Egyetlen egyszer jött meg neki 10 hónappal szülés után, és el is kezdtek védekezni, de egyszer mégis elfelejtődött. Nem is jött meg neki, de nem foglalkozott vele, mert még szoptatott is. Aztán pár héttel később hírtelen rosszullett a kávétól, más tünete semmi nem volt. Csinált egy tesztet, amiről majdnem leugrott a csík:D. 11 hetes terhes volt:D:D:D. A kislányuk ma 2 hetes:).
Viszont nem tudom nektek milyen tapasztalataitok vannak a kis korkülönbséggel... Én is másfelet akartam kb., de nekünk csak most jött össze, így 2 év lesz. De azóta két baráti családnál is másfél év van, és nagyon rossz tapasztalatokról számolnk be:(. A nagyok igénylik a kizárólagos figyelmet még, egy újszülött meg pláne, de jkettészakadni nem lehetsajnos:(. Később persze már szuper, de azért ezt mérlegeljétek, hogy van-e hozzá segítségetek, éstürelmetek, szívetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!