Mindegyik teszt lehet szellemcsíkos?
Már 4 tesztet csináltam és abból 3 szellemcsíkos lett!
Mitől van ez? A teszt hibája??
Igen a doki mondja a legbiztosabbat!
Majd szerdán megint megpróbálok egyet,ha az is ilyen lesz akkor nincs baba szerintem!!
Ennyi pénzért azért csodákat ne várjunk. Nekem mindig van itthon ilyen teszt, a tesz-veszről rendelem.
Valóban előfordul rajtuk száradási csík, de lombik után ezekkel teszteltem, és látszott ahogy a csík napról-napra erősödik. Persze amikor megvolt a gyanú vettem drágább teszteket is a bizonyosság kedvéért.
Én már szerda óta minden nap ellövök egy teszveszes One step tesztet és szépen erősödik a csík. Ma megyek dokihoz és hát mégsem vihetek oda egy pisis papírdarabot, így vettem a Rossmannban egy Facelle márkájú 25-ös érzékenységű műanyag borítású tesztet. Valóban erősebb a csík rajta, mint a 10-es One Step-en, de én is azért használom azt, mert olcsó és végül is kimutatja a terhességet és ez a lényeg.
Nekem szellemcsíkos nem szokott lenni, a halvány csík mindig erősödik és ilyenkor más tesztek is igazolják a hcg jelenlétét.
Sajnos nagy tapasztalatom van a tesztelésben mert nagyon könnyen teherbe esek, csak megtartani nem sikerül a terhességet.
Ha gondolod lefényképezem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!