Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindegyik teszt lehet szellemc...

Mindegyik teszt lehet szellemcsíkos?

Figyelt kérdés

Már 4 tesztet csináltam és abból 3 szellemcsíkos lett!

Mitől van ez? A teszt hibája??

2010. nov. 22. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Nekem a gyógyszertáriból volt 3-ból 2 szellemcsíkos! Szóval azok sem tutik!
2010. nov. 22. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Ok!Első vagyok!Én nem akarom lehurrogni a Vaterás teszteket,csak Én nem bízom benne annyira!Körülbelüli meghatározásra jó,de szerintem a tutti a gyógyszertári és a 100% a doki!
2010. nov. 22. 09:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen a doki mondja a legbiztosabbat!

Majd szerdán megint megpróbálok egyet,ha az is ilyen lesz akkor nincs baba szerintem!!

2010. nov. 22. 10:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a vaterás sokszor volt szellemcsíkos, de a gabriel és a qupidó sőt még az amazon is, terhes tuti nem voltam akkor. Tényleg egyetlen módja van, ha elmégy majd késés után dokihoz, amúgy a vaterás teszteket az ebay-ről rendelik, piszok olcsón lehet kapni, én onnan rendeltem 30 ovu tesztet és tíz terhestesztet 357 ft-ért..kb egy hónapja csak még nem ért ide:)))azelőtt meg a vateráról..
2010. nov. 22. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan, hogy a 20-as érzékenységű gabriel mutatta a terhességet, míg ugyanazon mintából a 10-es vaterás meg nem. Ennek ellenére most is vettem vaterást, mert arra jó, hogy ha nem bírok magammal, akkor inkább az olcsóbb teszteket pazaroljam:-)) Nekem a leghamarabb a clearblue mutatta, 4 nappal a nemvárt előtte, de arra rá is van írva, hogy kimutatja hamarabb. Viszont drága, nem véletlenül.
2010. nov. 22. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért azért csodákat ne várjunk. Nekem mindig van itthon ilyen teszt, a tesz-veszről rendelem.

Valóban előfordul rajtuk száradási csík, de lombik után ezekkel teszteltem, és látszott ahogy a csík napról-napra erősödik. Persze amikor megvolt a gyanú vettem drágább teszteket is a bizonyosság kedvéért.

2010. nov. 22. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már szerda óta minden nap ellövök egy teszveszes One step tesztet és szépen erősödik a csík. Ma megyek dokihoz és hát mégsem vihetek oda egy pisis papírdarabot, így vettem a Rossmannban egy Facelle márkájú 25-ös érzékenységű műanyag borítású tesztet. Valóban erősebb a csík rajta, mint a 10-es One Step-en, de én is azért használom azt, mert olcsó és végül is kimutatja a terhességet és ez a lényeg.

Nekem szellemcsíkos nem szokott lenni, a halvány csík mindig erősödik és ilyenkor más tesztek is igazolják a hcg jelenlétét.

Sajnos nagy tapasztalatom van a tesztelésben mert nagyon könnyen teherbe esek, csak megtartani nem sikerül a terhességet.

Ha gondolod lefényképezem őket.

2010. nov. 22. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!