Endometrium: 6mm ez még jelenthet jót?
A 6mm nagyon kevés, sajnos még ha meg is termékenyül, ilyen vékony nyálkahártyában nemigen tud megtapadni.
De azért reméljük helyrejön.
Én azért teljesen nem értem a dokidat. Ne az alapján változtasson a leleten, hogy hanyadik ciklusnapon vagy, mert 20 mm fölött meg kell repednie a tüsszőnek, hogy kiszabaduljon a petesejt. Neked majdnem 30 mm ez már jóformán ciszta. Ha megreped a tüssző, annak a helyén uh.n folyadékot látnak, ez folyik rá a petefészekre, és hasüregbe, ettől esik a hő, ami ugye akkor számít ha hőmérőzöl. Ez a bizonyíték arra , hogy volt peteérésed.
Ha azt mondtad volna a dokinak pl ,hogy 14 cn-en vagy akkor meg győzött volna, hogy mindent bele, mert peteérés előtt állsz? Nem értem. Ahhoz, hogy beágyazódni tudjon a baba azt mondják 8mm már jó, vagy a felett, de ritka esetben előfordulhat 6mm-nél, de ez nem a legjobb.
Köszönöm lányok, azért beszúrom a görbimet, peteérésem tuti volt bár nagyon későn, amit a hőm is igazol és az ovuteszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!