Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent az pco kifejezés?

Mit jelent az pco kifejezés?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
[link] De ha beírod a keresőbe, rengeteg találatot dob ki....
2010. nov. 18. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
policisztás ovarium
2010. nov. 18. 18:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, el is olvastam, és nem vmi bizalomgerjesztő :(
2010. nov. 18. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Remélem nem sorstárs vagy! Ez egy nagyon szemét betegség:(
2010. nov. 18. 18:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, remélem nem, magas tesztoszteronszintem van, és ha jól értelmeztem köze van a kettőnek egymáshoz. Jövőhéten megyek vérvételre megint, majd kiderűl volt e hatása a gyógyszernek.
2010. nov. 19. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Anno nekem is magas volt a tesztoszteron szintem, kaptam rá gyógyszert, és hamar rendbe jött.

2010. nov. 19. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát tudod ez a PCO egy baromi érdekes kórság. Nekem minden leletem normális, csak a ciszták a petefészkemben utalnak PCO-ra. Neked legalább kiderül mi okozza és kaphatsz rá gyógyszert, nekem meg azt sem tudják mit kellene kezelni, vagy mi okozhatja. UH-t nem csináltak? Bár azt mondják annak is lehet PCO-ja, akinek nincs ciszta a petefészkében. Tiszta káosz ez az egész, remélem, hogy te megúszod, nem kívánom senkinek!
2010. nov. 19. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Csináltal uh-t, az nem mutatot semmit. Hát jövőhéten kiderül mi lesz!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, és sok sikert kívánok!

2010. nov. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!