Mennyi az esély a terhességre a ciklus 7. napján?
sziasztok. ciklusom 6. és 7. napján is szerelmeskedtünk a párommal,védekezés nélkül. 28 napos ciklus estén kb. mennyi lehet az esély rá, hogy teherbe estem?
köszi, üdv
Bocs az oldal lemaradt:)
A hímivarsejtek, ha érzik hogy nemsokára reped a tüsző a közelében akár 5 -7 napig is kihúzzák!!
A hímivarsejt mióta ösztönökkel, önálló tudattal, észleléssel rendelkező egyed? Ugye ezt a marhaságot se sem gondoltad komolyan?
:D
nem én írtam de mégis hogyan artikulálnád azt a sejtszinten történő folyamatot, hogy rohan a célig, majd beteljesíti a küldetését? és most kapaszkodj meg: még össze is dolgoznak. mert amíg az egyik befúrja a fejét a petesetbe addig a többi körbeveszi és 'védelmezi' a folyamatot. akkor ezt hogyan nevezzük?
még egy amőbának is van ösztönszerű viselkedése a saját létét tekintve. (mert itt ugye nem az emberi lény ösztöneiről beszélünk)
az pedig, hogy 2-3 napig is kihúzzák, illetve kihúzhatják: szintén igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!