Holnapra nem varom, a tegnap nem birtam es teszteltem egyet, negativ lett, remenykedhetek meg?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 12:13
1/8 anonim válasza:
Én csak a tapasztalatom írom le...
Én is a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem negatívat - és megjött.
De vannak akiknek csak későre mutatja ki a teszt...
Ebben a hónapban pozitív lett a teszt és nem jött meg...
Egészséges babát kívánok!
2/8 anonim válasza:
Szia! Én is holnapra nem várom! Én még nem teszteltem! Van valami tüneted, vagy érzel valamit???
3/8 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonak nagy nagy gartula a babahoz!!!
MAsodik valaszolonak, talan egy picit hasam mintha gorcsolne,lehet hogy megfog jonni, vagy ki tudja!?Neked valami tunet?
2010. nov. 18. 12:22
4/8 anonim válasza:
nekem első terhességemnél 1hét késés után sem mutatta ki.még 1hét kellett a pozitív teszthez.
drukkolok
5/8 anonim válasza:
én is péntekre ill. szombatra nem várom ma teszteltem egyet reggel és nekem is nega lett:( elegem van, már nem is érdekel... sztem igy már nincs is semmi:S:(
6/8 anonim válasza:
Utolsó voltam: ja és tüneteim vannak!
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjott, sebaj, majd kovetkezo honapban, s hanem azutan!Mindenkinek mielobbi babasodast es sok egeszseget!
2010. nov. 19. 11:56
8/8 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.
Sajnálom. És örülök, hogy nem keseredsz el...
Mielőbbi babát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!