Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez bajt jelent? Pár napja...

Ez bajt jelent? Pár napja teszteltem pozitívat és minden este teljesen olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális érzés..!De ha valami baj van vagy idegeskedsz,menj el dokihoz!
2010. nov. 18. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális ilyenkor, pár nap és elmúlik...
2010. nov. 18. 09:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Én mindenen idegeskedek sajnos :S Sokat vártunk a bébire.
2010. nov. 18. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan érzésed van, mintha valami szurkálna és enyhén fájna is a hasad alján, akkor az normális érzés és elméletileg pár nap és elmúlik. Azért olyan 6 hetesen menj el a dokihoz, hogy ő is igazolhassa a baba tényét.
2010. nov. 18. 09:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Teljesen olyan, mintha meg akarna jönni, de nem erős görcs. Jövő héten megyek dokihoz.

Köszi!!

2010. nov. 18. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, ez normális. Van akinek egyáltalán nincs megjön-érzése, van akinek van még pár napig is, erre nincsen kőbe vésett szabály.
2010. nov. 18. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
nyugi ez a terhesseg 1ik tunete ami el fog mulni par het mulva. Nem lesz semmi gond. Ha tovabra is fog fajdogalni akkor adnak majd magneb6ot. az orvosi vizit utan meg fogsz nyugodni
2010. nov. 18. 11:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, ha a doki azt mondja, h minden rendben, akkor leszek teljesen nyugodt..

köszi nektek!!

2010. nov. 18. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
AMIT A 3. VÁLASZOLÓ ÍRT, AZ NÁLAM UGY VAN. :D SZURKÁL ÉS PICIT FÁJ A HASAM ALJA... HOLNAPRA NEM VÁROM! SZERINTETEK? NEM MEREK TESZTELNI, MÁR FÉL ÉVE PRÓBÁLKOZUNK.
2010. nov. 18. 13:00
 10/10 Nikolett85 ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta, amig nem fajdalmas es nem verzel, addig normalis! 10.hetes vagyok, de meg mindig neha ugy erzem mingyart megjon!
2010. nov. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!