Ez bajt jelent? Pár napja teszteltem pozitívat és minden este teljesen olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 09:08
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális érzés..!De ha valami baj van vagy idegeskedsz,menj el dokihoz!
2/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális ilyenkor, pár nap és elmúlik...
3/10 A kérdező kommentje:
Én mindenen idegeskedek sajnos :S Sokat vártunk a bébire.
2010. nov. 18. 09:33
4/10 anonim válasza:
Ha olyan érzésed van, mintha valami szurkálna és enyhén fájna is a hasad alján, akkor az normális érzés és elméletileg pár nap és elmúlik. Azért olyan 6 hetesen menj el a dokihoz, hogy ő is igazolhassa a baba tényét.
5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen olyan, mintha meg akarna jönni, de nem erős görcs. Jövő héten megyek dokihoz.
Köszi!!
2010. nov. 18. 09:41
6/10 anonim válasza:
Ne izgulj, ez normális. Van akinek egyáltalán nincs megjön-érzése, van akinek van még pár napig is, erre nincsen kőbe vésett szabály.
7/10 anonim válasza:
nyugi ez a terhesseg 1ik tunete ami el fog mulni par het mulva. Nem lesz semmi gond. Ha tovabra is fog fajdogalni akkor adnak majd magneb6ot. az orvosi vizit utan meg fogsz nyugodni
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ha a doki azt mondja, h minden rendben, akkor leszek teljesen nyugodt..
köszi nektek!!
2010. nov. 18. 11:19
9/10 anonim válasza:
AMIT A 3. VÁLASZOLÓ ÍRT, AZ NÁLAM UGY VAN. :D SZURKÁL ÉS PICIT FÁJ A HASAM ALJA... HOLNAPRA NEM VÁROM! SZERINTETEK? NEM MEREK TESZTELNI, MÁR FÉL ÉVE PRÓBÁLKOZUNK.
10/10 Nikolett85 válasza:
Nekem a doki azt mondta, amig nem fajdalmas es nem verzel, addig normalis! 10.hetes vagyok, de meg mindig neha ugy erzem mingyart megjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!