Ma reggel pozitívat teszteltem! Szerintetek ma már mehetek dokihoz? Vagy várjak még néhány napot?
Már több mint egy éve próbálkozunk a párommal és olyan hihetetlen, hogy úgy tűnik nekünk is lesz kisbabánk!
A teszt ugye nem csalhat pozitív irányba!??
Azért szorgalmaznám az orvoshoz menést, mert nehéz fizikai munkát végzek (20-30 kg-kat emelek naphosszat), nem szeretném, ha probléma lenne.
Gratulálok!!!! :))))) De jó megint egy pozi teszt!!!!
Egyetértek az első válaszolóval én is táppénzre iratnám magam már mától. Az első 12 hét a kritikus, hogy jól megtudjon tapadni!!!! Menjél el nőgyógyhoz és irasd ki magad a körzetivel.
Szia!
Gratulálok!!!!:-)
Én múlt hét hétfőn teszteltem pozit:-)Szerdán elmentem a dokihoz,hogy nézzen meg mivel nekem sajnos volt egy méhen kívülim és petezsákot látott már jó!helyen!:-)Nekem ez megnyugtató volt,hogy tudom jó helyen van!Jövő héten megyek vissza uh-ra szívhangot nézni!
Minden jót és vigyázz Magatokra!!!!:-)
Szia! gratulálok!
Megmutatnád a képet a tesztről,egy kicsit erőt ad,ha 2csíkot látok:)
GRATULÁLOK! JAJJ, DE IRIGYELLEK!!!!!!!!!!!!!!!! JÓ BABAVÁRÁST!!!!
IRASD KI MAGAD TÁPPÉNZRE, NEHOGY AZ EMELGETÉS SORÁN BAJA LEGYEN A PICINEK!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!