Szedett már valaki Diane-t? Utána sikerült teherbeesni?
Köszi a gyors válaszokat!
Én még csak most kezdtem el szedni a 3. havi, remélem többet nem kell, és sikerül végre a babó :)
Az első hozzászólót pedig nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége :(
Én nem akarok neked butaságot mondani, de én Cypromixet szedtem, és az elméletileg ugyanaz az összetétel, mint a Diane35. Csak más a neve, de az is bőrgyógyászati amúgy elsősorban.
Szóval én ezt kicsivel több, mint két évig szedtem, de az abbahagyása utáni második hónapban teherbe estem.
Annyira szervezetfüggő minden...
23 hetes kismama
Szia!
Én 6.5 évig szedtem. Utána leállított a doki mindenféle fogigátlóról, mert ismeretlen eredetű betegségem lett. Ami 4 hónap alatt elmúlt. Utána 1.5 évig próbálkoztunk, de semmi. A ciklusaim 21-24 naposak voltak, és az utolsó fél évben már napokkal előtte barnáztam. A doki csinált egy eü küretet, ami kimutatta, hogy a méhnyálkahártyámmal volt gubanc. Letelt a 6 hét, együtt voltunk és teherbe estem.
Én a pattanásaimra kaptam a Dianét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!