Reggel teszteltem, negatív volt. Görcsölök. Mellem nagyon fáj. Lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok, roviden -jan. 2 -án volt ovulációm , ki is használtuk mivel már 1,5 -éve szeretnénk kisbabát...Szóval dec.26,27,30 és jan. 2 -án voltunk egyutt, az utolsó menzim elso napja dec.20-án volt..Ha az utols´o dátumot veszem figyelembe azaz jan.2 -át akor tegnap volt a 10.nap,tegnap enyhe szinte alig észre veheto barnázásom volt(csak a toalett papíron vettem észre) , azt olvastam a neten, hogy elofordulhat beágyazódásnál..A mellem mindíg szokott fájni a félidotol de most szinte majd leszakad , nem lehet hozzá érni, nem tudok hason fekudni, állandóan gorcsolok, intim betéttel szaladgálok mától , mert attól tartok ,hogy bármelyik pillanatban megjon(jan.16-nem kellene megjonnie)..Ma reggel teszteltem, mert nem bírom tovább de neg. lett, osszetortem..Nincs panaszom csak a gorcsolés (ami lehet pms tunet is), meg a rettento eros mell fájdalom..Reménykedhetek még?? kérlek írjatok, koszonom...2008. jan. 12. 12:40
1/4 anonim válasza:
figyi még csak 12.-e van. és még négy nap. Picit próbálj megnyugodni, és tudom szinte lehetetlen, de most ne gondolj erre, szeritnem simán van esély, hogy babás vagy. Én a mensi megjövetele napján is így éreztem és akkor megcsináltam de alig észrevehető volt a két csík! Várj 4-5 napot és csinálj tesztet újra. Nekem is majd leszakadt a mellem és nem tudtam hason feküdni..és 17 hetes vagyok. 13 hónap sikertelen próbálkozás, előtte meg egy vetélés.. szóval.. együtt érzek! Sok sikert remélem hallunk még felőled!!! :)
2/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem ne keseredj el.nekem tegnap kellett volna megjönnie,csináltam tesztet délután és + lett.Ma is és az is +.Szoval még várj 16ig,lehet akkor már +lesz!szoritok!!
3/4 anonim válasza:
Szia!Én a másik oldal vagyok,írtam már ide tömény sok választ.Nekem most 5 napot késett,de megjött.Mi 2 éve próbálkozunk(egy méhen kívüli,egy spontán vetélés az eredmény).Nekem is volt ilyen mellfeszülésem,(még 5 napot késett is),hogy nem bírtam ráfeküdni,de ennyi.Görcsölni kezdtem,megjött.Sajna az a baj,hogy mi nők,ha nagyon vágyunk már egy babura,képesek vagyunk hamisan becsapni a testünket,és az kiválthat terhességi tüneteket(ezt hívják álterhességnek),lehet hányinger is vele,mellfeszülés,még néhány napig a vérzés is késhet,aztán mikor belenyugszik az ember,hogy hurrá,baba lesz,akkor jön a pofon....:(Nézd,én senkit nem akarok elkeseríteni,megbántani,depresszióba tuszkolni,de ez az igazság.Az ember jobb ha egy ilyenre is felkészül mert lehet.De mindig mellé írom,hogy ne nekem legyen igazam.Karácsonyra nagy pocit egészséges babával kívánok.Egy öreg róka
4/4 anonim válasza:
Szia!
Mi ebben a hónapban kezdtünk el probálkozni a babaprojektten, de félek hogy én is ne essek bele ebbe hogy annyira szeretnék babát és álterhesség tüneteim legyenek. Szorítok mindenkinek hogy sikerüljön, de probáljatok meg lazitani ne úgy legyetek együtt a párotokkal hogy csak a gyerekre gondoltok. Van egy házaspár ismerösünk 30-on fölüliek évekig probálkoztak vizsgálatokra rohangáltak, beültetés lett a vége, de nagyon megviselte őket ez az egész tortura. Végül megérkezett Viki baba és rá alig egy évre terhes lett megint a barátnőm és fiú Máté lett. Nagyon boldogok! Nem szabad ennyire görcsölni és nem kell időpontra együtt lenni! Gondoljatok a férjetek helyzetébe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!