Segített már valakin a Jónás naptár? Teherbe esett valaki aki csak ezeken a napokon volt együtt?
Szia!
Mi a Jónás naptár alapján készítettük a babát,de tény az is ,hogy én az átlagnál termékenyebb vagyok.Ezt is csak érdekességképpen próbáltuk ki,mivel valószínű az utolsó babócánk lesz :))
Egy próbát sztem mkinek megér ;)
Szia.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.
Mi 2 és fél éve próbálkozunk sikertelenül , megjártunk már minden fajta dokit , mindenki azt mondta egészségesek vagyunk ez az utolsó reményünk a lombik előtt és remélem igazad lesz és beválik 20.a körül kiderül igazad volt-e. Nagyon remélem.
Mi egy hónapban egyszer tudtunk együtt lenni, s azt megpróbáltuk mindig a hónap közepére tenni. Különösebben nem számolgattunk, csak a 14. napon szeretkeztünk.
Egyszer aztán nem jött össze azon a napon, hanem a 11-iken, s akkor jött össze a kisfiunk. Összesen 7 hónap, tehát 7 alkalom volt. Ahhoz képest, milyen ritkán voltunk együtt, egész gyorsan összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!