Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A méhnyálkahártya mitől...

A méhnyálkahártya mitől csökkenhet, ha nem volt közben mestruáció?

Figyelt kérdés
október 12én 8mm-es volt, a mentruációm nem jött meg a teszt nega lett, a doki ma nézet újra uh-on, és se terhesség se semmilyen kiváltó ok hogy mitől nem jön meg, de a méhnyálkahártyám 5 mm-es lett. nem értem mitől lehetett ez? szerintetek, járt már így vki???
2010. nov. 16. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, ciklus 11.napján a méhnyálkahártyám 13mm volt, ciklus 28.napján pedig már csak 11mm, nincs hormongondok, és a pé-m is rendben, dokit kérdeztem miért csökkent azt mondta bármi befolyásolhatja, betegség, gyógyszerek, gyógykészítmények, én abban a hónapban ciklus első felében cickafarkot ittam, azelőtt soha, és azt hiszem ezután ismét nem fogom inni.29.nap vizsgálat után meg is jött vagyis azt hittem, volt kis pecsételés, másnap vérzés, nem sok , azóta eltelt két vérzés nélküli nap és ma megint volt vérzés, de csak egy betétnyi, én sem értem mi történik.
2010. nov. 16. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors reakciódat, egy kicsit megijjedtem, hogy őszintre legyek, mert 9 hónapja indítottuk be a babaprojektet és nem nagyon akar összejönni a dolog, és ráadásul még ilyene is vannak. Bár betegségről nem tudok gyógyszert nem szedtem semmit....de hát ki tudja mi lehet
2010. nov. 16. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szedjetek e-vitamint, az jót tesz a méhnyálkahártyának, ha párod is szedi, a kiskatonák minőségében is javít, ha nincs probléma akkor is érdemes szedni. Kb. három hónap után már látszik a hatása.

Mielőbbi babavárást nektek!

2010. nov. 17. 07:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is ez volt a 9. hónapunk, sajnos sikertelen volt, mert tegnap megint megjött.

Én is elkezdtem szedni az e-vitamint, mert itt olvastam, hogy erősíti a méhnyálkahártyát. Folsavat is szedek, mert azt javasolta az orvos.

Te szedsz valamit? Vagy mit mondott az orvos neked?

A

2010. nov. 17. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!