Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőnek törvényszerű leesnie...

A hőnek törvényszerű leesnie mikor megjön a menstruáció?

Figyelt kérdés

pár napja már belinkeltem a görbémet,és szombaton meg is jött,de a hőm nem esett le ma sem.sőt..tesztet nem csináltam mivel megjött:(

[link]

2010. nov. 15. 10:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
elég babagyanús vagy.
2010. nov. 18. 21:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyanez volt velem is, vérezgettem, és full pozitív lett 3 tesztem is. De nekem kellett gyógyszert szednem hogy megmaradjon a baba. Tesztelj, nehogy késő legyen. Már ha szeretnéd a babát, és mielőbb menj orvoshoz!
2010. nov. 19. 07:21
 13/22 A kérdező kommentje:
persze hogy szeretném:)ez nem kérdés.holnap reggel megcsinálom a tesztet,mert ma is 37 a hőm!
2010. nov. 19. 08:31
 14/22 A kérdező kommentje:
de semmi tünetem nincs ami arra utalna hogy baba van. a szokásos mensi előtti érzések mind elmúltak,vagy ez nem számít?
2010. nov. 19. 08:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nyugodtan megcsinálhatod napközben is a tesztet csak annyi,hogy ne igyál és ne menj wc-re előtte kb 2 órát.De ha te nyugodtabb vagy akkor csináld persze reggel én így is úgy is drukkolok ezerrel!!!!!+++++++++++++

Az meg nem törvényszerű,hogy bármiféle jeled legyen,hogy babás vagy!Mindenkinél más és más a terhesség!

Szóval tesztre fel ma vagy holnap várjuk majd az eredményt!++++++++++++++++++++++++++++

2010. nov. 19. 08:55
 16/22 A kérdező kommentje:
megírom ha megcsináltam:)köszi szépen !
2010. nov. 19. 09:15
 17/22 anonim ***** válasza:
nem szedsz, kensz valami hormonos cuccot?ami fenntartja a progid?
2010. nov. 19. 11:41
 18/22 A kérdező kommentje:
semmit az ég világon ,fogamzásgátlót sem szedtem 17 éves korom óta.azaz 6,5 éve.
2010. nov. 19. 14:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Nos megcsináltad a tesztet???
2010. nov. 20. 09:48
 20/22 A kérdező kommentje:
még nem mert nincs itthon tesztem,szombat van és csak az ügyeletes gyógyszertár van nyitva.majd hétfőn.ráadásul tegnap mikor felkeltem délután olyan hányingerem volt ,meg ma is reggel,hál'istennek elmúlt már.amint hétfő reggel lesz átugrok és veszek tesztet ,megcsinálom és megírom.:9ok?
2010. nov. 20. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!