Ha a mensi beállítása miatt gyógyszert kell szednem, akkor mikor próbálkozhatunk a babával? Akár már az első gyógyszeres hónapban is?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már babát, de eddig nem jött össze a rendszertelen ciklusaim (30-42 nap) miatt, és most a hormonvizsgálat után úgy néz ki gyógyszert kell szednem.2008. jan. 11. 17:12
1/2 anonim válasza:
Ha hormonproblémád van, akkor szerintem várjatok pár hónapot. Jobb lenne ha előbb rendbetenné a doki a ciklusodat. Az összevissza hormonok miatt akár az is előfordulhat hogy a megtemékenyült, beágyazódott babót veszted el. Na, az még vacakabb érzés lenne. MIt mond a dokid, mennyi idő alatt tudja rendezni a problémáidat?
2/2 anonim válasza:
Nézd,sztem semmi akadálya a próbának,az orvosok sem mondják ezt(én ilyen dokit nem ismerek),mert pont az a lényeg,hogy onnan tudjátok meg,hogy veled minden rendben van,ha megfogansz.Ha vártok,akkor miből tudtok meg bármit?????Max. nem sikerül egy két hónapig,de attól bajotok nem lesz,ha nem védekeztek.Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!