Ez most pé? Ma reggel a hőm leesett 36.8-ról 36.5-re. Tegnap nyúlós folyás, de az ovuteszt még nega (bár már majdnem egyforma a kétcsík).
Ha most van pé-m és ma együtt leszünk akkor az jó? Van esély a babára? Ez a 12. napom. Mind két petefészkem szurkál felváltva.
Egyébként fura, mert nekem ilyen hamar soha nem volt pé-m csak nagyon rég. Lehet hogy a closti amit ebben a ciklusban nem szedtem csak az előzőben, ennyire hat? Mert az előző ciklusom 35 napos lett. Nem értem. Tapasztalt már valaki ilyet?

Jó lenne!!! :) Tegnap tojásfehérje átlátszó nyúlós vm jött belőlem, de nem sok. Ma is egy kevés, de még nem igazán figyeltem ma. Neked van ilyen?
Remélem hogy peteérésünk van/lesz!

Szia! Képzeld a 13. napon jött a nyúlós nyálka, majd a 14. napon is negatív lett az ovuteszt, de a 15.-en meg pozitív! A 16.-on újra negatív. Nagyon bizakodó vagyok, voltunk együtt a párommal mindkét nap. :-)
Majd írd meg mi lett a vége! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!