Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinálhatok tesztet vagy még...

Csinálhatok tesztet vagy még korai lenne?

Figyelt kérdés
Október 21-én volt az utolsó menzeszem első napja.5-én voltunk együtt a párommal meg 7-én.17-re nem várom "mikulást".Van esély rá hogy teherbe estem?És mikor csináljam meg az első tesztet?
2010. nov. 13. 21:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van rá esély, ha nem érzel olyan tüneteket, amiket máskor sosem szoktál, akkor várd meg a mikulás napját. (No dec. 6-ig nem kell :o)

Szurkolok!

2010. nov. 13. 21:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást és a választ.Csak az keserít el,hogy legtöbbször a menzesz előtt egy másfél héttel "idegbajos" vagyok és mára már ez a "tünet" előjött,de remélem ettől még lehet baba!?
2010. nov. 13. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálam detto ugyanez,az együttlétünk 7-én volt.16-ra nem várom.Idegbaj előjött+pattanás+migrén.( Azért még picit reménykedek.Tesztelni nem akarok.Szurkolok neked nagyon!!
2010. nov. 14. 09:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom hozzátok. Az utsó menszim október 20-án volt:) ÉS mivel nekem elég rendszertelen, szal nem 28 napra jön meg hanem 30-35 között... de van olyan is amikor 28 napra jön meg:) Szal reménykedjünk h pozitivat tesztelünk, bár nekem tegnap óta székrekedésem van, hiába erőlködök nem jön csak darabokban:S... drukkoljunk együtt:) mit szóltok?:)
2010. nov. 14. 10:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Szurkolok nektek nagyon,remélem mindannyiunknak sikerül!!!Majd azért írjatok ide vissza,hogy kinek jött össze.És köszönöm a válaszokat nektek,puszika
2010. nov. 14. 13:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem ma sajna megjött:( Még hamarabb is 2nappal:(( Nem baj majd most sikerül//:) Hisz november végén van a férjemnek és nekem is a születésnapunk és az évfordulónk is:) MIkor máskor ha nem most.))
2010. nov. 14. 15:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Így van ne add fel sikerülni fog!!
2010. nov. 14. 22:18
 8/13 anonim válasza:

Nekem is okt. 20-án volt az utolsó mens.

Sajna tuti h nekem sem sikerült, mert napok óta fáj a hasam és a szokásos idegbajom sem került el.

2010. nov. 14. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
én szerdán reggel tesztelek:)
2010. nov. 15. 14:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom,szerintem nekem is meg fog jönni,nagyon úgy érzem.Most nézegettem vissza a naptárt és az utóbbi három hónapban 29,26,25 napra jött meg.Ma vagyok a 26-ban és érzem ott lent a hasamban azt a kis furcsa fájdogálást,mint mikor meg jön.Nem tudom csajok,hogy nekünk,mikor annyira akarjuk meg várjuk az áldást más nők meg terhesek lesznek,titkolják,megszülik és agyonverik egy kalapáccsal azt az ártatlan kis embert:-(Felháborító,

De remélem a legjobbakat és az utolsó válaszolónak(mit is kell ilyenkor mondani)kéz és lábtörést!!!)És majd szólj ha sikerült,legalább veled örülhetnénk.

2010. nov. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!