Mit lehet tenni ha még nincs valaki 16 éves és kéne neki 72 órás tabletta?
Figyelt kérdés
nem nekem kell. Szóval-persze természetesen védekeznek óvszerrel,de ha véletlenül kilyukad akkor mi a teendő?gyógyszertárban adnak?vagy ha ott nem akkor hol? kérlek titeket,ha itt nem válaszoltok,akkor máshol nem tudom megkérdezni :S :( ... KÖSZÖNÖM2009. jan. 11. 00:09
1/19 anonim válasza:
kereső szivem (:
amúgy nőgyógyász írhat fel csak. és az felír neked akkor is, ha még nem vagy 16. de a biztonság kedvéért jó magaddal vinni nagykorút. nem muszáj anyuci.. lehet nagytesó, uncsitesó, haver, bárki.. :P
2/19 A kérdező kommentje:
hmm köszi :) ... nőgyógyász nyitva van hétvégén is?
2009. jan. 11. 00:21
3/19 anonim válasza:
Pfff...az orvosoknak sz.ted nem jár szünet?? -.-'
4/19 anonim válasza:
ha valaki meg nincs 16 akkor azt lehet tenni, hogy nem szexelni vagy ha olyan nagynak teccik lenni, hogy nem lehet varni a szexel, akkor ilyen esetben nagykoruval menni az ugyeletre.
5/19 anonim válasza:
Hétköznap a tinédzser ambulanciára kell menni a kórházba. Hétvégén, ha nincs rendelés, akkor az ügyeletre. Felírnak 16 alatt is, de jobb ha nagykorú elkísér. De ha mégis egyedül kéne menned, ez ne tartson vissza, mert felírják!
6/19 A kérdező kommentje:
értem,nagyon szépen köszönöm :)
2009. jan. 11. 01:00
7/19 anonim válasza:
nem azért jött ide a kislány, hogy kioktatva legyen, hanem segítségért. Ami megtörtént, az megtörtént.
Örüljünk neki, hogy van, aki ilyen korban nem feletkezik meg a dolgokról, és utánajár.
8/19 anonim válasza:
Legközelebb tartsd összezárva a lábaid, KISLÁNY!!!Nem kéne felelőtlenül kefélni!
9/19 anonim válasza:
Most minek szólod le, nem tudsz olvasni? Előfordulhat gyártási hibás óvszer, és jobb ha tisztában van azzal még amielőtt elkezd szexelni, hogy mit kell csinálni, ha baj van!
10/19 A kérdező kommentje:
hát igen,ugyanis ezt a kérdést is rálve tettem fel,hogy mik lesznek a válaszok :S . Mert hát az az oldal lényege,hogy itt bármit megkérdezhetsz,de van mikor nem kapsz rájuk rendes választ.Viszont örülök,hogy igy gondoljátok és köszönöm :)
2009. jan. 11. 01:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!