Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az baj ha kb.4hetesen és 3...

Az baj ha kb.4hetesen és 3 naposan még nem fáj a mellem? vagy ha nem fáj akkor nem is sikerült a baba?

Figyelt kérdés

7.-én kellett volna megjönnie.nem merek tesztelni még, mert menzi napján teszteltem egy negatívat, nem akarom elkapkodni.viszont 1 hete folyton gyümölcsöt ennék, és rengeteg folyadékot iszom,a hőm minimum 2 hete 37 fölött van, kivéve reggel, akkor 36,7 szokott lenni átlagban.a gyomrom tegnap reggel óta ég,és olyan érzésem van mindíg, még evés után is, hogy nem ettem eleget.fáj a derekam is bal oldalon.ez menzi előjel?teszteljek?ne??

az utolsó menzeszem dec.10.-én volt.18.-tól minden másnap együtt voltunk.segítsetek!:)

2009. jan. 10. 13:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
én előbb teszteltem negatívat, mert nem bírtam holnapig várni.:(de ebből még bármi lehet.figyi,én szerdán megyek dokihoz, mert akkor lennék 5 hetes ha lennék.szerintem addig beteget kéne jelentened a munkahelyeden.jobb ötletem nincsen.
2009. jan. 10. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia!Hát ezzel én is igy vagyok, dec.6án volt meg utoljára 3 nappal ezelőtt teszteltem negatívat és majd holnap akarok még egyet de én már olyan ideges vagyok én 19én tudok menni.Nekem olyan jeleim vannak hogy mindjárt megjön de ez is csak reggel és este, majd lleszakad a derekam is és puffadt a hasam de sajna a cicimmel semmi változás:) ez remélem nem baj.Mi már 2éve várunk erre a csodára és remélem sikerült!Puszi és szoritok neked!
2009. jan. 10. 20:19
 13/18 A kérdező kommentje:
drukkolok neked!!!!a cickóm nekem sem fáj még, csak ritkán és keveset.ne adjuk fel!teszteljünk gőzerővel,én minden negatív teszt után letargiába estem eddig.de mostmár fejet fel, és a pozitívra hajtani:D
2009. jan. 10. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! 1.válaszoló vagyok! Mizu voltál ma dokinál? Mit mondott?? Van babó?? Írj!
2009. jan. 14. 19:03
 15/18 A kérdező kommentje:
szia!nem tudta tapiból megállapítani, nem UH-zott meg, azt mondta menjek vissza 2 hét mulva:(de olyan durván vizsgált h begörcsöltem...és másnap reggelig görcsöltem.
2009. jan. 14. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:
:(ó a bolond! Vigyázhatott volna rád jobban is! Azért drukkolok neked! Addig tesztelj majd:)!
2009. jan. 14. 20:02
 17/18 A kérdező kommentje:
tesztelek nem sokára.vizsgálat előtt volt egy halovány poz tesztem, majd másnap reggel már az sem.negativ lett.
2009. jan. 15. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Valami fejlemény? 1 vok
2009. jan. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!