Mitől (miért) lehet ez? Beágyazódás lehetett vagy csak a kicsit alacsonyabb progi szint miatt?
Szia! Lehetett beágyazodás. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 20-21. napon volt barna folyásom. Aztán a 29. napon pozitivat teszteltem. Sajnos a babát elvesztettük. Kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem. Nekem a 22. napom mért értékem 2,5 volt. Én úgy tudom, hogy a 10 feletti érték az jó.
Palástfű teát iszom, barátcserje kapszulát szedek és jövöhét szerdára nem várom a mensit. Az elmúlt hónapokban clostylt szedtem, akkor nem sikerült teherbeesnem. Most viszont már a peteérés utáni 2. naptól nagyon fájnak a melleim. Drukkolok!!! Majd írd meg, hogy sikerült-e.
Szia!
Ne keseredj el, ha nincsenek tüneteid még. Elméletileg a beágyazódás végéig nem is kellene, hogy legyen. A beágyazódás után jelentkeznek csak az igazi tünetek, de az sem mindenkinek. Nekem az első gyereknél semmi tünetem nem volt, de még azután sem, hogy megtudtam.
Amúgy a barna folyás bíztató jel.
Nekem kedden kellene megjönnie, és nincs semmi tünetem, a hőm sem sokkal magasabb.
Amúgy az e-vitamin is növeli a progreszteron szintet.
Reméljük a legjobbakat!!!
Szurkolok, hogy baba legyen. Írd majd meg, hogy mi lett veled. Kicsit hasonlít a helyzetünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!