Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Clostilbegyt tablettáról...

A Clostilbegyt tablettáról van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
5 éve nincs peteérésem sajnos, amióta abbahagytam a fogamzásgátlót, de ez csak most derült ki. (én vétkem, csak most vizsgáltattam ki h miért nincs még babánk...) _Kaptam 2 hónapra Clostilbegytet 3X1-et naponta ami elég durva. Az lenne a kérdésem, hogy ez végülis csak 2 hónapra csinál peteérést mesterségesen, vagy ez arra hivatott, hogy ezzel a lökettel beindítsa a szervezet saját működését? Van valakinek tapasztalata ezügyben? Volt már akinek helyrejöttek a dolgai ezzel?
2010. nov. 11. 09:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 4 honapig szedtem de még nem jött össze a baby de a menzeszem beállt és könnyebben fogyok most szünet a ztán majd mégegy kura
2010. nov. 11. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj, nem akartam durva lenni, csak tele van már így is a t...m az egésszel. Én is kivizsgáltattam magam hónapokkal ezelőtt és azt mondták minden rendben. Aztán most kiderült a sok ciszta a petefészkeimben és ettől totál kiakadtam. Mindenhol azt olvasom, hogy az IR okozza. De ha nincs olyan orvos a környéken, aki elküldene egy ilyen vizsgálatra mit csináljak? Azt hiszed nekem nem rossz, hogy lehet feleslegesen akarják stimulálni a petefészkemet, holott lehet, hogy csak egy vacak gyógyszert kellene szednem és rövidesen minden rendbe jönne? Itt mifelénk egyetlen magándoki van aki endokrinológus és nőgyógyász is de semmi jót még nem hallottam róla. Ki ad nekem beutalót? Hová mehetnék? Én szívesen veszem a segítséget, csak konkrét dolgokat írjál. Ha egy magánrendelésen, ahol fizet az ember nem küldenek tovább, akkor merre tovább?
2010. nov. 11. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nagyon nehéz, elég sok példát látok, hogy falakba ütközik az ember.

Hol élsz? Pesti orvosokat, privát labort tudok ajánlani.

Ha vidéki vagy két ötletem van. A pco-szindroma.hu-n van vidéki orvosajánló. Csupa olyan orvos, diabatológus, akiket pcos-ok ajánlottak, akik érdemben tudnak segíteni. Ugyanezen a honlapon vannak önsegítő körök, fel tudod venni a kapcsolatot sorstársakkal.

Én egy indexes fórumról (szimplán írd be az indexes fórum keresőbe pco) kaptam segítséget. Ott is vannak vidékiek, ők is tudnak segíteni.

2010. nov. 11. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem jó tapasztalatom vele kapcsolatban (eddig). Kisfiam a 2. havi adag után sikerült :)))))

Most hónapok óta nem védekezünk és nem estem teherbe. Ma megyek az orvosomhoz és megbeszélem vele a további teendőket.

2010. nov. 11. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Észak-Magyarország! Keresgélek már két napja a neten, hátha lenne a közelben, mert sajnos több 100km-t menni nem nagyon van lehetőségem.
2010. nov. 11. 13:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom, de én egyelőre nem akarok ebben ekkora kört menni hogy endokrinológus, meglátom hogy mi lesz a tabletta után. A pco-s tesztnél nagyon rezeg a léc nálam, mert ha akarom, van pco-szindrómám, ha akarom, nincs. Úgy értem, hogy ha azt, hogy egy kicsit pattanásos vagyok (stb) azt igennek veszem, akkor igen, de ha ezt nemnek veszem, akkor nem. A kommentekből látom hogy van esély arra hogy rendbejöjjenek a dolgaim ettől a gyógyszertől, szóval akkor várok egyelőre... Remélem a legjobbakat, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 11. 17:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja és iszonyatosan örülök annak, hogy van akinek így lett babája, nagyon gratulálok nekik, illetve örülök annak is hogy van akinek ezzel rendeződött a ciklusa, mert ez ugye azt jelenti, hogy van remény! :)))))
2010. nov. 11. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!