A nagyon halvány pozitív csík is pozitív?
Nagyon félek h terhes vagyok... :(
Mert még nagyon fiatal vagyok és pozitív lett a teszt...
Anyukámnak már mondtam...

Igen, lehet, csináljatok még egyet.
Néha a tesztek rosszak.
Nem akarlak idegesíteni, de talán ez egy jel, hogy a szexet akkor kell elkezdeni, mikor felelősséget tudsz vállalni a következményekért.
Ez nem csak az óvszerhasználatot takarja. Mert ha fiatalon teherbe esel, akkor vagy elmész abortuszra és utána lehet, hogy nem lehetsz terhes többé; vagy megtartod a gyereket, és gondoskodnod kell róla.
Ezért 19 éven alul senkinek nem ajánlom, ezt jelenti a szexuális érettség, hogy ellen tudsz állni a divatnak, és csak azzal fekszel le, aki majd utána támogatni tud, ha esetleg teherbe esel. Aki meg igazán szeret, az vár rád.

Nem ideális, hanem divatos, megszokott, és ciki, ha nem csinálja valaki...
Az óvszer, tablette sem véd 100%-osan, 16 éves fejjel hogy viselnél egy abortuszt? És a fiatal barátod vállaja majd, hogy elmegy veled az abortuszra, vagy fogja a kezedet szülésnél, elmegy dolgozni iskola mellett?
És már a szóhasználat is mutatja: nem "elveszteni" kell, tehát gyorsan túlesni rajta, hanem odaadni valakinek.

Attól függ mennyire halvány! És hány percen belül láttad előbukkani!
Mert ha 10 percen túl, akkor az érvénytelen.
Ha nincs színe, csak egy szürke vagy színtelen csík, akkor az is negatív!
Viszont, ha van színe, rózsaszín (általában), ha halványan is, de jól kivehetően, nem kell hozzá hunyorítani, hogy látsd, - akkor az sajna pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!