Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20-as David lh teszt teljesen...

20-as David lh teszt teljesen hómező?

Figyelt kérdés
Elvileg 4-5 napon belül lenne ovum, ennyivel előtte kezdek el mindig tesztelni. Betartottam a 2 órával előtte nem iszok, nem pisilek dolgot is, és a délután 4 órát is kivártam. De teljesen fura volt, hogy a 2. vonal még csak halványan se jelent meg.
márc. 21. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a David lh többször volt hibás, meg se jelent a csík, a clearblue pedig pozitív lett.
márc. 21. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell vonalnak lenni, erősödnie az ovuig. Előfordulhat addig, hogy dereng valami, aztán eltűnik, majd erős lesz. Az LH nem olyan, mint a hcg, hogy napról napra több lesz, hanem folyamatosan ingadozik az lh csúcsig.
márc. 21. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Pozi nap előtt lehet akár hómező is. Nem kell erősödnie. Tesztelj tovább.
márc. 21. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ebben a ciklusban ovu napját kivéve kb mindegyik hőmező volt, igaz ez one step 20-as teszt.

Előtte egy nappal volt rajta szabad szemmel látható de halvány csík.

márc. 21. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!