Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye kb. lehetetlen ciklus 7....

Ugye kb. lehetetlen ciklus 7. napján teherbe esni?

Figyelt kérdés
Tudom semmi nem 100%. 5 napos a menstruációm, a 7. ciklusnapon voltunk együtt védetlenül, azóta sehogyse. Most vagyok a 11.napon. A ciklusaim 30-35 nap közé tehetőek, egyszer volt 22 napos akkor nem tudom mi történt, illetve nagyon ritkán 36-7 nap is szokott lenni. IR-em is van. Utoljára 31.napra jött meg. A párom teljesen megbolondult hogy nem akar mégse komoly kapcsolatot stb.. eddig semmi jele nem volt ennek nem is értem. De ez a része nem számít a kérdésben. Ugye így 0,000001 tized % hogy terhes legyek? Nem hiszem hogy elvetetném de most teljes káosz lett az életemben. Már késő az esemény utáni, várjak a teszteléssel ha késne vagy jövő héten már teszteljek?
tegnapelőtt 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 28napos ciklusoknál az 5.napi szexből fogant a fiam.
tegnapelőtt 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen vagy nem. Ez majd akkor kiderül mikor már meg kéne jönnie. Sok nőnek lh teszttel meg hőmérőzéssel a pontos ovu kiszámítása után se jön össze a baba. Egyelőre nyugodj meg és várj türelemmel, még sok idő
tegnapelőtt 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Inkább nem, mint igen ... Próbáld elfelejteni, ne gondolj rá. Aztán csinálj egy tesztet a 28. nap táján.
tegnapelőtt 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel volt rövidebb ciklusod is ezt így nehéz megmondani. Én úgy gondolom igen kevés rá az esély.
tegnapelőtt 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi az esélye. Most mást úgyse tehetsz mint vársz, aztán azért majd tesztelj egyet.
tegnapelőtt 15:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugtattatok de mondjuk befolyásolni már úgyse tudom. Mondjuk nálam kiszámíthatatlan, 4 éve voltak 40-45 napos ciklusaim is, mikor hogy jött meg de már akkor is IR-em volt ami azóta javulni látszik és akkor 33. ciklus napból lett úgymond kémiai terhességem, a 46. napon teszteltem pozit. De bízok most a legjobbakban, megírom majd mi lett az eredmény de szerintem negatív lesz.😌
tegnapelőtt 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

30-35 napos ciklussal nagyon kicsi az esélye, hogy az CD5-ön teherbe esel. Vegyük a legextrémebb példát.

Tegyük fel, hogy olyan körülmények vannak a hüvelyedben, méhedben, hogy a spermiumok a maximális élethosszukig képesek élni azaz öt napig

Tegyük fel, hogy a luteális szakasz (peteérés és menstruáció között eltelt idő, ez az embernél biológialag meghatározott hosszúságú) is a maximális hosszúságot éri el, azaz 16 napot.

5+5+16 = 26, tehát ha mindent a szélső értékre tolunk, akkor egy 26 napos ciklussal még meg lehet termékenyülni az 5. napon.

tegnapelőtt 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
*pontosítok: nem az 5. napon, hanem az 5. napi aktussal
tegnapelőtt 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.