HELP! Szerintetek kétszer volt PÉ-m (ill. ovulációm), vagy téved a teszt?
Múlt hónapban 13. és 14. dpo-n pozitívat teszteltem, aztán mégis megjött:(. Emiatt most a ciklusom első felében ittam málnalevél teát, amiről azt olvastam, hogy "mellékhatása" lehet, hogy pár nappal előrébb hozza a PÉ-t. Ennek megfelelően a ciklusom 12. napján pozitív lett az ovu-tesztem, előtte leesett a hőm is, és a mikroszkóp is páfrányos volt, szóval ez stimmelt. Viszont nem volt PÉ-s fájdalmam, sem tojcis cervixem, pedig szoktak lenni. A hőm felment utána egy picit, de csak annyira, amennyi PÉ előtt volt (37 hüvelyben), de nem hőmérőzök rendesen, szóval ez nem biztos, hogy mérvadó.
A pozi teszt után két nap negatív lett, így nem is teszteltem tovább. Erre két napja szúrkálni kezdett a méhem, meg az egyik petefészkem, és tojásfehérjés nyálkám volt. Tegnap megint, és ma is, így ma vettem ovu tesztet, ami ismét pozitív lett. Ja, és a mikroszkóp is kezd páfrányosodni. Ez a ciklusom 18. napja.
Szerintetek mi lehet? Kétszer volt/van ovum? Esetleg a tea miatt... Vagy az elsőnél tévedett a teszt? Bár mindig 14. napon volt eddig ovum, múlt hónapot kivéve, akkor a 18-on, és meg is fogant. A 14-hez képest viszont stimmel, hogy a tea 2nappal előre hozza... Szóval nem tudom mi a fene van...:S
Szúr a cicim, és folyton pisilek (kisfiamnál is így volt az elején), de nem hiszem, hogy a terhesség ennyire a PÉ-re hajazna, ráadásul a hőm 36,7 hüvelyben...
Bocsi, hogy hosszú voltam, de szivat a testem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!