Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovukor amikor felváltja a...

Ovukor amikor felváltja a petefészek “fájdalmat” a mellbimbó fájdalom akkor még lehet próbálkozni a babával vagy az már csak az utó hatás és felesleges?

Figyelt kérdés

tegnap 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Atya isten.

Mi honnan tudjuk, hogy neked mikor fáj éppen micsodád.

tegnap 10:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Az előbb írtam le de semmi gond🤣🙏🏻

Látom benned is sok a jó indulat… érdemben nem tudsz válaszolni miért kell negatívat ide írni? 😁

tegnap 10:49
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Szia! Én pont most tartok ott, hogy felváltotta a mellbimbó fájdalom az ovusat (3dponál) vagyok, csináltam a pozitív ovu teszt után még de azok már jóval halványabbak, mi ovu estéjén is együtt voltunk….másnap van az ovu elméletileg és a tüsző 12-24oraig él úgymond, nekem elég bonyolult mert a ciklusom 30.napján lett ovum. Én azt tanácsolom hogy attól lehet próbálkozni, nem veszítetek semmit :) hajrá !!
tegnap 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem hogy ez mindig pontosan jelez, legyetek együtt kétnaponta és össze fog jönni.
tegnap 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.

Nekem pl ovu elött fáj. Ovura nem. Mellfájdalmam semmi.

Barátnőm az ovut se érzi.

Ezért írtam, hogy mi honnan tudjuk ezt? Attól, hogy itt meg ott fáj, közel sem biztos az ovud pontos dátuma.

tegnap 11:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Sajnos az én ciklusaim nagyon hosszúak… nekem ez 40+ nap utàn van :/

tegnap 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

Attól még sikerülhet :) ne add fel. Nekem is most elnyúlik 44 ciklusnapomon kéne megjönnie, 3as voltam.

Ja és van hogy sokat csúszik az ovu, nekem is most sokat csúszott

tegnap 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha erdekel az ovud, akkor tesztelj. De ilyen hosszu ciklussal en orvosnal kezdenek.
tegnap 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem ovu után 2 nappal kezdődik általában a mellfájdalom. Nekem ilyenkor már késő lenne. De a saját ciklusodat ovu teszttel tudod feltérképezni. Tesztelj és írd le naponta a fő tüneteidet. Hosszú ciklusnál picit tovább tart, de így megismerheted magadat!
tegnap 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ettől függ, hogy sikerül-e vagy sem. Vkinek nincsenek is ovulációs tünetei. Nekem sem voltak.
tegnap 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!