Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség áll fent?

Terhesség áll fent?

Figyelt kérdés
Ma reggel halvány pozitív terhességi teszt lett és utána elkezdtem vérezni de csak épp alig alig most akkor ez terhesség vagy vetélés vagy mi történik

ma 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tudja.

Menj be az ügyeletre nézzenek meg.

Lehet akár kémiai terhesség is, vetélés is

ma 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Ha késik a mensid, akkor ügyelet progeszteron miatt.

Ha még nem késik, akkor ne menj, mert felesleges. Lehet kémiai és magától elmegy. Akkor tekinthető pozitívnak a teszt, ha a mensi sem jelentkezik.

ma 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány napos a ciklusod? Hanyadik napon jársz?

Mennyire halvány a teszt? (Milyen fajta? Esetleg van képed?)

Azért kérdezem, mert nekem pl. 27. ciklusnapon egyáltalán nem volt halvány a Facelle. Ha te is itt jársz, de valóban halvány, akkor lehet nem nő megfelelően (vagy már csökken is) a hcg, és akkor valószínűsíthető, hogy kémiai terhesség lesz :(

De ha elmúlik a vérzés, és erősödik a teszt, akkor lehet más miatt vérzel, és rendben lesz minden.

Igaz, utóbbi esetben lehet megtámogadhatnád egy kis progeszteronnal, biztos, ami biztos, hátha amiatt vérzel, de egyáltalán nem 100%, hogy az a baj, és nem is minden doki szereti csak úgy felírni... sok helyen meg el is zavarnak, hisz ilyenkor még úgysem tudnak mit csinálni (kivéve a progi, meg ha esetleg észreveszik a hematómát, ami okozhatta a vérzést, akkor javasolhatnak ágynyugalmat). Esetleg hívd fel az orvosod, ha van megbízható, hogy mit ajánl, rádnéz-e.

ma 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A kémiai nem attól kémiai, hogy a mensi dátuma előtt vagy után pozitív-e a teszt, hanem hogy ultrahangon látszik-e bármi a terhességből, vagy csak a hcg szint utal rá.

Simán elmehet nemvárt mensi napja után 3 nappal is, az is kémiai lesz... (a teszt pedig bőven lehet pozitív mensi előtt is)

ma 14:59
 5/7 A kérdező kommentje:
23 kellett volna megjojjon de késett akkor teszteltem is halvány pozitív lett ma reggel meg pecsetelo vérzéssel ébredtem
ma 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Vagyis ma teszteltem
ma 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Elírtam
ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!