Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Február 8.án...

Lehet baba? Február 8.án megjött Januárba 12 én jött meg. Nem kellett sok betétet használnom akkor. Tegnap éjjel viszont 2x is fel kellett kelnem pisilni ami nem jellemző. 1x fél 1 kor aztán 4 kor. Se lefekvés előtte se pisi után nem ittam.

Figyelt kérdés

Sose jön meg előbb. Mindig inkább késik.

Sose járok ki éjszaka pisilni.

A kalkulátor szerint 6 hét 5 napos lennék.

Szerintetek teszteljek?

ma 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem vagy terhes de mi bajod lehet egy tesztből. Legalább megnyugszol
ma 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha február 8án megjött, akkor te biztos nem lehetsz 6hét 5napos terhes. Még jövő héten kéne megjönnie.
ma 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi
ma 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Januári hónappal számoltam a kalkulátorban. Nem februárival.
ma 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen szamolsz januarival, hiszen februárban is megjött.

Az nem számít mennyire volt erős a menzesz.

ma 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
ma 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes valószínűleg. Ha a januári menstruáció után teherbe esel és a februári vérzés valójában nem menstruáció volt, akkor viszont a legolcsóbb teszt is kimutatná a nap bármely szakában. Tehát ha benned fölmerül a terhesség akkor csinálj egy tesztet és kiderül az igazság.
ma 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!