Ma vagyok a 35-36. napon, és semmi...Lehetek terhes? Mikor érdemes tesztelnem?
Nem 28 nappal számolok, mert nem szokott napra pontosan megjönni, legutóbb 34 napra jött meg. Ehhez viszonyítottam, és karácsony körülre számoltam a peteérést, mindent bele is adtunk.
Semmit sem érzek. Semmi feszülés, semmi csipkedés. A hőm magas. Most kedden viszont volt egy kis vérzés (nem sok, egy pisi utáni "törlésnyi", bocsi a kifejezésért), majd leheletnyi barna váladék, de azóta sincs semmi.
Viszont terhességi tünet sincs. Mégis úgy érzem, hogy sikerült. Remélem, jól érzem...:-)
Lehet, hogy a 6-i pár csepp vér a beágyazódást jelezte? 26-i peteérést követően lehetett, ugye?
Mikor érdemes Medi-Labbal tesztelnem? Várjak még?
MIndenkinek köszönöm a segítséget!

Szívesen! :D Tudom mit érzel, én is így voltam hogy mikor teszteljek, de nekem sajna megjött. Most készülődök a pé-mre, már bevásároltam ovutesztet is.
Ja, az meg nem baj hogy nincs tüneted, mert sok ismerősömnek semmi tünete nem volt. Ez egyénenként változó. A barnázás lehetett beágyazódás, reméljük így van. Mostanában sokat hallottam ilyet, bár velem még nem fordult elő.
Előző válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!