Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció napján milyen a...

Ovuláció napján milyen a folyás / méhnyaknyák jellege?

Figyelt kérdés
Tapasztalt ovutesztelők válaszát várom, akik biztosra tudják. Aznap még áttetsző tojásfehérje jellegűnek "kell" lennie, vagy a tüszőrepedés reggelén akár már változhat is? Persze, hogy pont elfogyott a tesztem, és kíváncsi vagyok (tegnap lehetett vagy ma, de így pont nem tudtam teszttel követni).
ma 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint, nincs benne rendszer. Nekem volt, hogy pozi ovuteszt napján és még 3 napig is tojásfehérje jellegű volt. Volt, hogy pozi lh teszt utáni naptól száraz voltam, mint a sivatag.

Sőt első szülésig semmilyen folyásom nem volt és ovus tüneteim se soha.

Nagy átlagban amúgy a bő tojásfehérjés folyás a jellemző és tüszőrepedés utáni napon a csökkenő vagy teljesen megszűnő folyás a jellemző, ami 1-2nap után ismét kezd jelentkezni a progeszteron hatására.

Szóval erre valóban nincs recept.

Ráadásul ovu előtt egy hétig lehet totál olyan folyás ami ovu napján is. Ha elég lenne a tünetekből következtetni, nem léteznének tesztnek.

ma 08:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ovu előtt 3 nappal már jelentkezik a tojásfehérje jellegű folyás és ovu után még 2 napig van. Ez is egyénenként, sőt szerintem ciklusonként is eltérő lehet.
ma 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!