Closty szedése után mennyi idő után lehetséges a terhesség? Már nagyon szeretnénk babát.5hónapja próbálkozunk és még semmi sajnos
nekunk elso honapban osszejott.
en ugy tudom, 3 honapig tarthat egy closty kura, utana pici szunet, es megint, de biztos vannak, akik megcafolnak, mert hallottam azt is, hogy fél évig.
mivel probalkoztok closty mellett? mennyi probalkozas utan kaptal clostyt? vagy volt valami mas oka?
Szió!Nkem is duphaston volt, meg closty.Nekem azért, mert PCO-m van.Ez semmi tünettel nem jár, csak a cisztákkal, meg rendszertelen cisztákkal.ez a második clostys hónapom, az elsőből nem lett Babó.
Mivel Pco-m van, szedek még Metfogamma tabit, az inzulin rezisztencia miatt.
Remélem sikerül már végre....mondjuk csak szeptember óta próbálkozunk...
Sok sikert Neked is!:)
szio, elso vagyok.
sokan mondjak ("sajnos" nem volt alkalmam kiprobalni, mert hamar jott a baba) a palastfu-cickafarkfu teat, olvass utana, esetleg kerdezz ra a dokidnal, mert sokan eskusznek ra! talan az is segit valamennyit, minden pici segitseg jol jon ilyenkor :)
sok sikert!
Szia!
Remélem jött a baba azóta! Én most kezdem el a closty kúrát! Remélem neked pozitív tapasztalataid voltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!