Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu utáni 7. Napon lehetnek...

Ovu utáni 7. Napon lehetnek olyan “jelek” ami babára utal hogy mell/mellbimbo kellemetlen bizsergés derék alatti fájdalom és vizes hüvelyi folyás?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a párommal már 4. Hónapja próbálkozunk de eddig még semmi, naptár szerint 30.-án van a nemvárt napja de gyakran van összevissza a ciklusom. Az ovut is csak a nyákos folyás(+barnas pecsetelos verzes) alapján gondoltam.

Mi a véleményetek? Lehet ebből most baba?

#terhesség #teherbeesés #korai jelek #Mell bizsergés #Dpo7
ma 08:53
 1/4 Syska ***** válasza:

Az esély mindig adott, ha nem védekeztetek és a kellő időben együtt voltatok, de biztosra majd csak akkor mehetsz, ha nem jön még és a teszt pozitív lesz.

Ovulációd, ha volt az nem jelenti, hogy petesejt is ért, azt előre senki nem tudja, max ha jársz vizsgálatokra és figyelve van uh-val.

Nem jön meg tesztelj majd kiderül.

Sok sikert!

ma 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Utólag majd lehet vele foglalkozni, hogy talán a teherbe esés jele volt xy dolog.

De ilyenkor még nem tudni. 35éves vagyok 20 éves korom óta szerettem volna anya lenni. A sors fintora, hogy most várom a második babát (többet nem is szeretnénk). Tehát elég régóta benne vagyok a megfigyelésekbe.

Annyit tapasztaltam, hogy amikor valami igazán fura volt, akkor aznap délután is pozi lett a tesztem. Nálam ez mindig 10.dpo volt. A fura tünet pedig az erős megszédülés, ami ugye előtte soha nem volt jellemző, illetve, hgoy egészen másképp fájt az alhasam. Mensi előtt csípőtől csípőig görcöslgettme, terhesen meg szó szerint csak a méhemnél. Nehéz nem észrevenni a különbséget. És ami még érdekesség, ahogy pozi lett a teszt, onnantól émelyegtem is. Mint valami pszichés bekapcs gomb.

Amikor nem volt sikeres ciklus, akkor mindenre is figyeltem, sokszor hittem magamat terhesnek, főleg szülés után, hisz ott már volt mihez viszonyítani az érzéseket. Persze egyszer sem voltam terhes.... hiába voltak ugyan azok a tünetek.

A vetélésnél illetve a kémiainál, nem igen volt semmi tünetem.

Most a második babánál inkább a pms tünet felcserélődése volt fura, de ezt is csak utólag tudom be a terhességnek. Pl a melleim ovutól szoktak fájni, most meg 6 nappal mensi előtt kezdtek fájni. Illetve amit utólag tudok csak értelmezni, hogy pozi lh tesztes nap 19.napon volt és 25.napon volt este nagyon erős szúró alhasi fájdalmam. Annyira intenzív volt, hogy fel is írtam a ciklusnaptárba... 5 napra rá pozit teszteltem, ez így megfelel a beágyazódásnak. Nyilván akkor nem tudtam.

Beágyazódás előtt nincs tünet ez fix. Beágyazódás után már lehetnek furcsaságok, de ezt sose fogod akkor épp tudni. Ha pedig különös tüneted jön, amit még SOHA nem éreztél, az lehet gyanús. Illetve 12.dpo-n pozi lesz bármelyik 10.es teszt terhesség esetén, ezért akár érdemes lehet lh tesztet használni, hogy tudd hol tartasz.

Az ovu környéki pecsételés még nem ad fix támpontot az ovura, lehet két nappal előtte, de utána is. Az már 4 nap eltérés. Erre ne alapozz. Amiket felsoroltál sem illenek bele a terhességbe. DE ettől független lehet, hogy terhes leszel a ciklusban. Kb 9 nappal ovu után már lehet rajta gondolkodni, addig a tünetek csak sima pms tüentek. Gondolj bele, ugyan azok a hormonok dolgoznak folyamatosan, néha magasabbra kúsznak, néha nem. Ezért nem egyforma egy női ciklus sem.

Bocsánat, hogy hosszú lettem, de másképp nem tudnám jól szemléltetni a dolgot, mint a saját tapasztalatommal. Ovu után 7 nappal még nincs terhesség, tehát nincs olyan tünet sem ami terhesség miatt lenne.

Sok sikert nektek, és próbálj kicsit lazítani.

ma 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem dpo10en volt először mellfeszülés, éreztem hogy valami más.. akkor egy halvány pozitív tesztem lett.. azóta ha jól számolom 5+5ön vagyok :)

Várj 1-2 napot és egy 10es teszt már halványan mutathatja a HCG-t :)

ma 09:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtöknek! Tisztába vagyok vele hogy mindenkinél máshogy van , van már egy fiam 3 eves nála minden simán ment tüneteim se voltak totál semmi a 9. Hétig onanntól is csak a kívánósság különféle edes üditőkre. De reménykedem benne hogy sikerül minden apró jelre felfigyelek ilyenkor, de próbalok türelmes lenni.
ma 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!